NOGOMETNI VODIČ – TKO S KIM OVOG VIKENDA?

MŽNL ČK VŽ

U 21.kolu MŽNL ČK-VŽ NK Rudar iz M. Središća i u ovom kolu je gost i to kod ekipe Centrometala iz Macinca. Nakon dobre igre i uvjerljive pobjede u Prelogu biti će zanimljivo vidjeti hoće li laporniki uspjeti donijeti bodove sa gostovanja i tako u jako pozitivnom trendu ući u tjedan velikog derbija sa Nedelišćem koji se igra u slijedećem 22. kolu u M. Središću.

Utakmica u Macincu igra se ove subote 09.94.2016.godine u 16,00 sati, a suđenje je povjereno trojki Juras , Žerdin , Tuksar delegat Loparić.

 

rudar1

1.ML

 

Nakon kiksa na svom terenu ekipa Sokola iz Vratišinca prinuđena je sada bodove spasa tražiti i na gostovanjima. Utakmica u D. Kraljevcu lijepa je prilika da se taj kiks ispravi. U nedjelju 10.04.2016.godine u 16,00 sati na  terenu u D.Kraljevcu ekipe će izvesti na teren sudačka trojka  G. Žganec , I. Žganec , Kočila ,a delegat je Baksa.

 

sokol 1

2.ML Skupina „B“

 

U  nedjelju 10.04.2016.godine u 16, sati gradski drugoligašii Plavi i Hajduk /Š/ gostuju dok je Mura domaćin.

 

Plavi iz Peklenice gostuju u Zasadbregu i svakako će pokušati nastaviti niz neporaženosti. Nadajmo se da će im to poći za nogom te se tako podići za koje mjesto na ljestvici.

Utakmicu sude Turk ,Novak,Pokrivač delegat Vlahek.

 

plavi

Hajduk /Š/  gostuje u Jurovcu kod Bratstva  i pokušati će doći do bodova iako će  to biti dosta teško. No bijelima treba vjerovati.

Sude  Dumančić ,Kantoci , Lukačić delegat Sabol.

 

hajduk

Mura iz Hlapičine domaćin je lideru na ljestvici ekipi Pobjede iz G. Hrašćana. Lijepa prilika Murašima da pobjedom nakon poraza u Štrukovcu razvesele svoje vjerne navijače.

Utakmicu vode Škrobar , Hajdarović ,Mesarić delegat Mezga.

 

mura

  1. D. Koncovćak svoju utakmicu protiv ekipe Sloge iz Štrigove igra u subotu 09.04.2016.godine u 16,00 sati kao domaćin , a sude Klarić , Šupljika ,Sukanec delegat D.Jambrović.

 

d. koncovčak

3.ML

 

Torpedo iz Križovca  nakon lošeg rezultata iz Podturna u Žiškovcu protiv Dinama može pobjedom isprati gorak okus tog rezultata.  Utakmicu sudi za sad samo jedan sudac Darko Toplišnjak, a delegat mu je Modlic. Utakmica se igra u nedjelju 10.04.2016.godine u 16,00 sati.

 

torpedo

Mladost iz Selnice nakon kraće pauze  domaćin je ekipi Bratstva iz Preseke. Što mogu učiniti mladići iz Selnice treba doći i pogledati na njihovo igralište u nedjelju 10.04.2016.godine u 16,00 sati. Sude Fic , Čižmešija i Štajerec delegat  Hajdinjak.

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

selnica