NOGOMETNI VIKEND – VARTEKS DOLAZI NA NOGE RUDARU

MŽNL ČK-VŽ

Nakon odlične igre i sjajne pobjede u Dunjkovcu-Pretetincu Rudar je domaćin ekipi Varteksa iz Varaždina. Gosti su u prošlom kolu pred 800 gledatelja na svom stadionu pobijedili ekipu  Zadrugara iz Hrastovskog 2:1.  Rudarovci su cijeli tjedan vrijedno trenirali pripremajući se za ovaj susret svjesni da dobar rezultat iz Dunjkovca treba potvrditi na domaćem terenu. Gosti dolaze sa velikim ambicijama , a svoj dolazak je najavila i njihova navijačka skupina White Stonesi . U Rudaru se i organizacijski pripremaju za  taj susret kako bi sve prošlo bez ikakvih problema.

Utakmica se igra 12.03.2016.godine u 14,30 sati na igralištu Šuderka  u M.Središću , a sudi je sudačka trojka  Kramar ,Pintarić ,Šmrček delegat Mezga.

 

rudar 1

1.ML

Sokol iz Vratišinca  nakon sigurne i uvjerljive pobjede na domaćem terenu gostuje u Oporovcu kod ekipe Galeba. Prilika je to da im se u slučaju pobjede  Sokoli približe na samo  tri boda , a to bi biojoš jedan iskorak prema zacrtanom cilju .

Utakmica se igra u Oporovcu 13.03.2016.godina u 15,00 sati.

sokol

2.ML

Subotnju utakmicu u drugoj ligi igra Hajduk Vindija koji gostuje kod ekipe Vučetinca,. Neće im biti lako nakon dmaćeg poraza u prošlom kolu jer domaćin je također izgubio u Peklenici i htjeti će se iskupiti domaćom pobjedom. Utakmica se igra 12.03.2016 (subota)  u 15,00 sati.

hajduk 

13.03.2016.godine u (nedjelja) u 15,00 Mura iz Hlapičine na svom terenu dočekuje ekipu Hajduka iz Brezja koji je jedno mjesto bolje plasiran od njih. Biti će to prilika da u ovom malom derbiju Muraši pobjedom preskoče goste. Ovaj ćemo vikend posebno pratiti susret u Hlapičini.

mura

Plavi iz Peklenice nakon vrlo dobre igre i sigurne pobjede  na svom terenu odlaze na noge vrlo dobroj ekipi Venere iz Svetog Jurja na Bregu. Sigurno se Plavi neće tako lako predati jer čini nam se da imaju vrlo dobre igrače baš za gostovanja koji svojom brzinom mogu puno toga učiniti na gostujućem terenu.

Utamica se igra 13.03.2016. godine u 15,00 sati u Sv.Jurju  na Bregu.

plavi

Treća ML  svoje natjecanje započinje  19/20.03.2016 . godine , a i to prvo kolo naš gradski predstavnik Torpedo iz Križovca je slobodan pa imaju još dosta vremena da se dobro pripreme.

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)