NOGOMETNI VIKEND – RUDAR U NEDELIŠĆU, ZANIMLJIVO U VRATIŠINCU I PEKLENICI

MŽNL  ČK –VŽ

 

U 7.kolu  NK Rudar u subotu 01.10.2016. godine u 16,00 sati  gostuje u Nedelišću kod istoimenog ligaša. Rudar je u dosadašnjih 6.kola  osvojio osam bodova  znači dvije pobjede , dva neriješena rezultata te dva poraza. Biti će  zanimljivo vidjeti  ponovni susret prvo i drugo plasirane ekipe iz prošlogodišnjeg prvenstva. Kako ni jedna ekipa  nije bodovno baš najbolje ušla u novi ciklus takmičenja sigurno da nas očekuje zanimljiva i napeta utakmica gdje će obje ekipe pokušati  doći do novih bodova kako ne bi previše zaostali za čelnim pozicijama kamo sigurno po kvaliteti spadaju.

Utakmicu sude Denis Buden , Miro Hantak i Ivica Svetec  , a delegat je Slavko Vodopija.

 

rudar

2.ML Skupina „B“

 

Plavi iz Peklenice domaćini su momčadi Omladinca iz Mačkovca i sigurno je da će ekipa Darka Roba htjeti potvrditi pobjedu sa gostovanja u prošlom kolu te upisati nova tri boda. Utakmica se igra u nedjelju 02.10.2016.godine u 16,00 sati na igralištu na Pocurkama u Peklenici.

Suci utakmice su  Aldić ,Vlah , Horvat , a delegat je Rajko Zadravec.

 

plavi

Mura iz Hlapičine  odlazi na teško gostovanje u Šenkovec  te je teško nešto prognozirati osim reći da je domaćin apsolutni favorit .

Sude Jurčec ,Vlah , Horvat , a delegat je Štefanac.

Utakmica se igra u nedjelju 02.10.2016.godine u 16,00 sati.

mura

Nakon poraza na svom  terenu od jake ekipe Šenkovca  Hajduk Vindija iz Štrukovca sada odlazi u Sveti Juraj na Bregu kod ekipe Venere PMP , koja ja nakon slabijeg početka natjecanja sada ušla u ritam pa će Hajdukovcima biti dosta teško doći do bodova.

Sude Hergotić ,Hrušoci ,Vabec dok je delegat Zvonko Novaković.

 

 hajduk

Sokol iz Vratišinca pod trenerskom palicom Dražena Škvorca niže odlične rezultate kako u prvenstvu gdje je momentalno lider , isto tako i u Kupu gdje je pobjedom u osmini finala nad ekipom Mladosti iz Palinovca još više podigao svoje samopouzdanje pa bi sve osim osvajanja nova tri boda u Malom Mihaljevcu gdje gostuje ove nedjelje 02.10.2016.godine u 16,00 sati , bilo veliko iznenađenje.

Sude Srnec ,R.Novak , Sukanec , a delegat je Stjepan Križarić.

sokol

D.Koncovčak ozbiljno uzdrman pravom katastrofom u Vratišincu u subotu 01.10.2016.godine  u 16,00 sati domaćin je ekipi Slobode iz Mihovljana koja također teži prema vrhu pa baš nije suparnik  na kojem Koncovljani mogu vidati svoje rane. No kako se veli lopta je okrugla, au nogometu je uvijek  sve moguće pa se i mi nadamo da bi ekipa D.Koncovćaka mogla napraviti  malo iznanađenje i uknjižiti  bodove.

Sude Bedić ,Blažić,Klobučarić dok je delegat Željko Bacinger.

 

koncovcak

3.ML

 

Oba naša trećeligaša gostuju i utakmice igraju u nedjelju 02.0.2016.godine u 16,00 sati.

 

Torpedo iz Križovca gost je kod ekipe Radničkog iz Gardinovca  gdje sude Šajnović, Novak,Lozić delegat je  Antun Mesarić.

torpedo

Mladost iz Selnice pak gostuje kod ekipe Draškovca gdje sudi M.Mesarić, a delegat je Ivan Mezga.

 

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

mladost-1