NOGOMETNI VIKEND – RUDAR U DERBIJU KOLA GOSTUJE U PRELOGU

Ovog vikenda 14/15.03.2015. naši gradski nogometni klubovi  igraju već drugo kolo nastavka proljetnog  dijela prvenstva.

U  MŽNL- ČK-VŽ  Rudar gostuje 14.03.2015 u 15 sati kod Mladosti Kometa u Prelogu. Obje ekipe  su u prošlom kolu izborile sigurne pobjede. Biti će to  pravi međimurski derbi dviju podjednakih ekipa . Rudar se nalazi na drugom  mjestu sa 35 bodova, dok se  ekipa Mladosti Kometa nalazi na petom mjestu sa 29 bodova. Obje ekipe nastupaju u kompletnim sastavima pa možemo očekivati zaista jednu lijepu nogometnu utakmicu. Iz Rudara pozivaju svoje navijače da ima dođu pomoći u Prelog jer njihova će im pomoć biti neophodna.

Sudačka trojka u Prelogu je Srnec , Šupljika , Mihalić delegat Peček.

 

Naši međimurski drugoligaši također igraju ovog vikenda. U subotu svoje utakmice igraju Hajduk Vindija Štrukovec i Mura Hlapičina.

U subotu 14.03. u 15 sati u Štrukovcu Hajduk je domaćin ekipi Trnovca . Zbog trećeg žutog kartona za Hajduk ovog puta neće nastupiti P.Mikolaj. Nakon poraza u Jurovcu u Štrukovcu se nadaju pobjedi i nastavku lijepe jesenske serije.

Suci : Klarić , Ćurila , Hrustek   delegat : Štefanac

Mura Hlapičina gostuje u Savskoj Vesi također u subotu u 15 sati. Roko Čurin (3 žuta kartona)  jedini je  koji nedostaje ekipi Mure. Svaki bod bi dobro došao u borbi za opstanak.

 

 

Trećeplasirani Plavi iz Peklenice nakon osvojena veoma važna tri boda u D.Koncovćaku trebali bi ih potvrditi na svom terenu. Ima trener Srša nešto problema oko sastava ekipe jer su mu čak trojica igrača zbog odrađivanja kazni izvan stroja  N.Drk , P.Ratajec i T.Nerer. No Plavi  su kvalitetnija ekipa i tri boda bi se trebala naći na kontu pekleničkog drugoligaša.

 

Sudačka trojka : Hajdarović , Bašek , Štrek  delegat : Krhač

 

 

Trećeligaš Torpedo iz Križovca ovaj vikend još odmara jer im prvenstvo započinje slijedeći vikend 21.03.2015.

 

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

DSCN9405