NOGOMETNI VIKEND – RUDAR PO TRI BODA, SOKOL HVATA ZADNJI VLAK

MŽNL ČK-VŽ

 

Još jedan važan susret pred nogometašima je Rudara. Kao i ovaj, svaki  susret do kraja imati će svoju težinu i odlučivati o konačnom plasmanu na kraju sezone. Svakako želi li  se zadržati ovako visoko lidersko mjesto,  pobjede na gostujućim terenima nameću se same kao imperativ. Pa tako i ova u nedjelju 08.05.2016. godine u 17,00 sati  u Novom Marofu protiv istoimene ekipe. Iako je ekipa načeta ozljedama ( Novak , Podgorelec) i kartonima (Levačić) uvjerenja smo da će ekipa pružiti i učiniti sve što je u njihovoj moći da se doma vrati sa sva tri boda, a to bi bio još jedan veliki korak prema naslovu.

Utakmicu sude Juras , Sukanec i Mihalić delegat je Petek.

 

rudar

1.ML

 

Nakon uvjerljivog poraza u prošlom kolu od vodeće Sloge  Sokol na domaćem terenu dočekuje ekipu Poleta iz Pribislavca. Čini nam se da je zadnji trenutak da Sokolari krenu u čim jače sakupljanje bodova jer se zaostatak polako povećava, a to je svakako nešto što im nikako ne odgovara.

U nedjelju 08.05.2016.god. u 17,00 sati je prilika da se protiv Poleta uknjiže važna tri boda.

Utakmicu u Vratišincu sude  Velđi ,Balić , Novak  delegat Hajdinjak.

 

sokol

2.ML Skupina „B“

 

Mura  iz Hlapičine domaćin je ovaj vikend ekipi Trnovca.  Što reći o Murašima koje ovog  proljeće zaista ne mazi rezultat. Odigraju utakmicu dobro , kao npr. ove ove nedjelje u Sv. Jurju na Bregu kada su i po viđenju samog delegata Božidara Kolarića zaslužili najmanje  bod, ali onda domaćina posluži sreća i postigne zgoditak iz samog udarca iz kuta. Evidentno je da kriza igre ne postoji nego rezultata, a onda vjerojatno i efikasnosti. U nedjelju 08.05.2016.god u 17,00 sati na svom igralištu imaju veliku priliku doći do tri boda, jer ekipa Trnovca ipak bi morala biti po mjeri pa da se prekine i taj negativni niz .

Utakmicu sude  Bedić , R.Novak , Bašek delegat Lesjak.

 

mura

Plavi iz Peklenice također igraju u nedjelju 08.05.2016. god.u 17,00 sati kod Hajduka iz  Brezja. Vjerojatno će to biti dosta tvrda utakmica no Plavima se vraćaju neki igrači kojih nije bilo u prošlom kolu, jedini je mali problem oko vratara , ali će se do nedjelje vjerojatno i to riješiti. Mogli bi Plavi i u Brezju do bodova. Sude  Toplišnjak ,Grabar ,Grgić delegat Puklavec.

 

plavi

Hajduk iz Štrukovca  odlazi na teško gostovanje u Mali Mihaljevec te će svakako morati uložiti puno truda da bi došli do uspjeha, s obzirom da je Mihaljevec poznat kao jako opasan domaćin. Utakmicu u nedjelju 08.05.206.god. u 17,00 sati sude Škrobar ,Horvat ,Fodor  delegat Fajs.

U subotu 07.05.2016.god.u 17,00 sati u Donjem Koncovčaku  istoimeni domaćin dočekuje ekipu Šenkovca. Utakmicu sude  M. Mesarić ,Aldić ,Vlahek delegat Talan.

 

hajduk

3.ML

 

Torpedo iz Križovca  gostuje kod Mladosti iz Dekanovca u nedjelju 08.05.2016.god. u 17,00 sati. Sudi Denis Fic.

 

torpedo

Mladost iz Selnice ovaj vikend je slobodna.

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)