NOGOMETNI VIKEND – NAKON SVADBE NA UTAKMICU

NK “Rudar” nakon prošlotjedne   uvjerljive pobjede od 3 : 0 nad liderom ekipom Nedelišća gostuje u Kučanu Donjem kod ekipe Zelengaja, trenutno plasirane na dvanaestom mjestu , ali  uvijek vrlo opasne kao domaćin. Utakmica se igra u nedjelju 10.05.2015. u 17,00 sati, a voditi će je sudačka trojka u sastavu Bubek , Mihalić, Felker, delegat Namjesnik.

Nadamo se da će se ekipa Rudara vratiti sa tri boda i tako na taj način čestitati svojem suigraču i vrataru Robertu Rajfu sretan ulazak u bračne vode. Cjelokupna ekipa Muralista Robiju i njegovoj budućoj bračnoj družici želi lijep i ugodan dugogodišnji bračni život.

var 5

II ML Zapad

Plavi  iz Peklenice ovaj vikend gostuju kod Bratstva u Savskoj Vesi .U subotu  09.05.2015 u 17 sati ekipe će u prvenstveni okršaj povesti sudačka trojka B.Kolarić , Mihalić , Hrustek, delegat Mezga.

 

Hajduk Vindija Štrukovec domaćin je vrlo jakoj ekipi Jedinstva iz Gornjeg Mihaljevca također u subotu u 17,00 sati. Sude Dumančić ,Šupljika , Hrušoci, delegat Mezga.

 

Mura iz Hlapičine u nedjelju 10.05. u 17,00 sati dočekuje ekipu Zebanca , a sude Novak , Grgić, Sukanec delegat Šoltić.

 

III ML


Torpedo iz Križovca  gostuje u nedjelju u Mačkovcu kod ekipe Omladinca, a sudačka trojka je Mesarić, Koprivc i Žganec, delegat Bacinger.

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)