NOGOMETNI VIKEND – HOĆE LI SVI GRADSKI KLUBOVI POBIJEDITI ?

U pretposljednjem 16.kolu jesenskog dijela takmičenja NK Rudar u MŽNL ČK-VŽ  gostuje kod 14-plasirane ekipe Naprijed iz Cirkovljana. Utakmica se igra na igralištu u Cirkovljanu i to u nedjelju 23.11.2014 godine u 14,00 sati.

Rudar na tu utakmicu odlazi u kompletnom sastavu jer u ekipi nema igrača sa akumulirana tri žuta kartona kao ni ozlijeđenih . Po dosadašnjim rezultatima i igri Rudar bi morao doći do pobjede , međutim kako se radi o tradicionalno neugodnom protivniku Rudaru sva tri znaka su moguća. Nadamo se da će Rudarovci iz Cirkovljana donijeti sva tri boda pa si tako otvoriti mogućnost da prvenstvo završe sa  dvije tri uzastopne pobjede pošto u posljednjem kolu kod kuće dočekuju ekipu Novog Marofa.

Suci ove utakmice  je međimurska trojka Srnec , Felker , Mihalić delegat je Vugrinec.

 

U II ML Zapad prvi će od naših drugoligaša svoju utakmicu u subotu 22.11.2014 u 13,30  sat odigrati Hajduk-Vindija iz Štrukovca koja je domaćin ekipi Venere PMP iz Svetog Juraja na bregu. Prema veoma dobroj formi ekipe Štrukovca u posljednje vrijeme nadamo se da će igrači Hajduka svom treneru Dominiku Horvatu čestitati uspješno položen ispit za trenera pobjedom.

Suci utakmice : Čižmešija , Felker , D.Horvat delegat : Darko Jambrović .

 

Mura iz Hlapičine domaćin je ekipi iz Malog Mihaljevca  i već je došlo vrijeme da i igrači D.Vinceka  na domaćem terenu uknjiže tri boda. Utakmica se igra u nedjelju 23.11.2014 u 13,30 sati.

Suci: Hergotić , Radek , R.Kolarić delegat Franjo Fais.

 

Anton Srša trener Plavih radi dobar posao u Peklenici i oni se nalaze na odličnom trećem mjestu pa se nadamo da će protiv Napretka u G. Kraljevcu uspjeti uknjižiti sva tri boda što bi ih i dalje održalo na tako visokoj poziciji. Utakmica će se odigrati  u nedjelju na igralištu u G.Kraljevcu 23.11.2014 u 13,30 sati. Suditi će sudačka trojka u sastavu Juračić ,Hrušoci , M.Mesarić delegat Dragutin Borko.

 

                                                        (Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)