NOGOMETNI VIKEND GRADSKIH I OKOLNIH KLUBOVA – MEĐIMURSKI DERBI NA ŠUDERKI

Iako se u našem lijepom  Međimurju događa jedan od najljepših perioda u godini , a to su dani berbe grožđa međimurski nogometaši i dalje nastavljaju sa svojim natjecanjima,  te vas sve pozivaju da ih nakon vremena provedenog u vinogradima dođete posjetiti i odmoriti se  uz njih u ove lijepe jesenje dane. I kako bi se lakše znali odlučiti kuda i gdje donosimo vam raspored igranja naših gradskih kao i klubova iz bliže okolice.

U MŽNL Rudar nakon uspješnog gostovanja u Hrastovskom igra derbi sa ekipom Mladost Komet iz Preloga. Sastaju se dvije susjedne ekipe na ljestvici druga i treće s tim da Rudar na drugom mjestu ima tri boda više od Mladosti. Vjerujemo da će zeleno-crni pružiti sve kako bi tri boda ostala na njihovom zbroju bodova.

Utakmica se igra u subotu 19.09.2015. godine u 16,30 sati na igralištu Šuderka.

Škrobar , Hajdarović , Čižmešija biti će djelitelji pravde (ako je bude) , a njihov učinak nadzirati će delegat Kapeš.

Najmlađi nogometaši Škole nogometa Rudar gostuju u susjedstvu kod Poleta iz Svetog Martina na Muri u subotu 19.09.2015.godine.

U – 10  u 10,00 sati

U – 12  u 11,00 sati

U –  14  u 12,00 sati
Početnici u U-8 u G.Kraljevcu  isto u subotu u 10,00 sati igraju sa ekipom Slobode iz Slakovca , dok su limači ove subote slobodni.

Juniori Plavih Peklenica odgodili su svoj prvenstveni susret dok pioniri svoj prvenstveni susret sa ekipom Poleta iz Svetog Martina igraju u nedjelju u 10,00 sati na igralištu u Peklenici.

U1.ML  Sokol u Vratišincu dočekuje ekipu D. Kraljevčana i prema riječima trenera B.Radikovića očekuju se i prvi bodovi. Poželimo im sreću.

Sudačka trojka je Klarić ,Kraljić ,Radek delegat Vlahek , a utakmica se igra 20.09.2015 u 16,30 minuta.

U subotu svoj prvenstveni susret igra ekipa Hajduka Vindije u Štrukovcu, ujedno za sada najugodnije iznenađenje 2.ML skupine B i to protiv neugodne ekipe Bratstva iz Jurovca. Utakmica počinje u 16,30 minuta , a suditi će sudačka trojka u sastavu Dumančić ,Šupljika , Čurila  delegat Fais.

Plavi iz Peklenice nakon prvog osvojenog boda protiv Bratstva iz Jurovca pod vodstvom novog trenera Nenada Srnca ohrabreni vjerojatno očekuju sva tri bda protiv ekipe Zasadrega 77 . Sude Velđi ,Aldić , Fic delegat Krhač a utakmica se igra u nedjelju 20.09.2015 u 16,30 minuta.

Mura iz Hlapičine nakon minimalnog poraza u derbiju od Hajduka odlazi na teško gostovanje kod Pobjede u G.Hrašćan , ali sa dobrom formou kojoj se nalaze sigurno mogu dosta toga očekivati. Sude Škrobar , Vuk , Kočila delegat Toplek. Utakmica se igra u nedjelju 20.09. u 16,30 sati.

Međimurski trećeligaš Torpedo iz Križovca nakon sigurne pobjede u Selnici 20.09.2015 u 16,30 sati/nedjelja / dočekuje Eko i za vjerovati je da će uknjižiit nova tri boda.Sude Hrušoci ,Bedić Jurinec delegat Perko.

Mladost iz Selnice  gostuje kod Dinama iz Žiškovca i tu je  rezultat dosta neizvjestan .

Utakmica se također igra u nedjelju u 16,30 sati , a sude Kolarić , Sever delegat Korunić.

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

IMG_1738