NOGOMETNI VIKEND DONOSI ZANIMLJIVE UTAKMICE

Proljepšalo se ovo jesenje kišno vrijeme pa ćemo ovaj vikend vjerojatno uživati na nogometnim terenima u ugodnom sunčanom vremenu. Tereni će biti puno lakši za igru pa će i nogomet biti puno ljepši i  atraktivniji.

Pa da pogledamo gdje će nastupati  zaljubljenici u nogometnu loptu. Krenimo redom od najbolje rangiranog gradskog ligaša NK Rudar M. Središće  člana MŽNL ČK-VŽ.

Oni su domaćini u subotu 24.10.2015. godine u 15,30 sati ekipi Novog Marofa trenutne sedmoplasiranoj ekipi sa 13 bodova. Sa 22.boda Rudar je trenutno na drugom mjestu ljestvice sa istim brojem bodova kao i Jalžabet , ali za jedan gol slabijom gol razlikom.

Po svemu Rudar je favorit u toj utakmici no nebude li pristup ozbiljan svašta se može dogoditi.

Utakmicu sude : Pavlić , Kapeš Rohtek delegat : Novaković.

DSCN8963

I ML

Sokol nakon posljednjeg domaćeg poraza te odlaska s klupe trenera Radikovića kod kuće dočekuje ekipu Jedinstva iz G. Mihaljevca.. Tvrda i neugodna ekipa tako da još jedan poraz Sokol nikog ne bi iznenadio. Ali nada umire posljednja pa puno sreće Sokolarima. Utakmica se igra u nedjelju 25.10.2015 u 14,00 sati.

 

Sude: Velđi , Šupljika , Čurila delegat : Toplek

IMG_2356

II ML

Mura iz Hlapičine na svom igralištu dočekuje ekipu Napredka iz G. Kraljevca i sve drugo osim uvjerljive pobjede Mure bilo bi veliko iznenađenje.

Sude: Toplišnjak ,Grgić , Rodrigue delegat: Fic

Hajduk iz Štrukovca putuje u goste svom imenjaku Hajduku iz Brezja i vjerujemo da im neće biti lako no do nova tri boda sigurno se u Brezju može doći.

Susret vode Fegeš ,Bašek , Vabec delegat : Korunić.

IMG_3231

Plavi iz Peklenice odlaze u goste zahuktaloj Slogi iz Štrigove , a kako uz ne baš blistavu formu ovaj put igraju i bez dvojice ponajboljih igrača T. Nerera i K. Erdelje koji odrađuju suspenziju tri akumulirana žuta kartona veliko bi iznenađenje bio osvojen bod u Štrigovi.

Sude: Posedi , Novak , Fic delegat Bacinger.

IMG_5318

Sve utakmice igraju se 25.10.2015.godine /nedjelja/ u 14,00 sati.

III ML

Torpedo iz  Križovca nakon jedne laganije domaće utakmice protiv Paraga odlazi u nedjelju u goste kod ekipe Budućnosti iz Podbresta. Torpedo je velika nepoznanica i nikad ne znaš što od njih možeš očekivati. Nadamo se najboljem.

Utakmica se igra 25.10.2015 u 14,00 sati

 

Sude : Bedić , Mustač , Koprivec delegat : Podgorelec

IMG_4215

NŠ RUDAR

HNS Središte skupina “A ” Sjever

 Rudarovci u ovo kolu dočekuju vrlo dobru ekipu Virovitice inače ekipu više plasiranu no vjerujemo da se mogu s njim nadigravati . U svakom slučaju treba dati svoj maksimum pa što bude. Treba težiti uvijek boljem, a ako je protivnik bolji čestitati mu i pružiti ruku.

Utakmice započinju u subotu 24.10.2015 . u  10,00 sati na igralištu Šuderka.

Limači Skupina “B”

 

Limači u Međimrskoj ligi gosti su u suboru u 12,30 sati kod ekipe Sokola.

Pioniri skupina “A”

 

Mladost iz Selnice domaćin je ekipi Plavih iz Peklenice  u nedjelju 25.10.2015. god u 10,00 sati.

Junori Plavih gostuju  u subotu 24.10.2015.god. kod Slobode u Mihovljanu u 15,00 sati.

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)