NOGOMETNI VIKEND DONOSI NIZ ZANIMLJIVIH UTAKMICA

MŽNL ČK-VŽ

 

ZELENGAJ – RUDAR

 

U subotu i nedjelju igra se drugo kolo MŽNL ČK-VŽ.  Rudar nakon domaće pobjede nad ekipom Nedeljanca gostuje u Donjem Kučanu kod ekipe Zelengaja. Ekipa se kompletirala  no nedostajat će prvi vratar Mario Rajf , pa će ga zamjeniti mladi i perspektivni Karlo Končić. Svi ostali igrači su spremni za igru. Rudar kao i uvijek ide na osvajanje sva tri boda no na gostovanju se nikad ne zna , a i ekipa Zelengaja je u prošlom kolu pružila vrlo dobar otpor ekipi Međimurca iz Dunjkovca-Pretetinca te pokleknula u samom finišu utakmice  . Zato  je potreban oprez i puna ozbiljnost svih Rudarovaca.

Utakmicu sudi međimurska trojka Srnec , Horvat , Jakovljev dok je delegat Ptiček.

Utakmica se igra u subotu 27.08.2016.godine u 17,00 sati na igralištu u Donjem Kučanu.

 

2.ML Skupina „B“

 

28.08.2016.god.  /nedjelja/  17,00 sati      ŠENKOVEC –  PLAVI /P/

 

Suci:  Casimir Rodrigue , Šajnović ,Čeke  delegat Štefanac

 

Nakon iznenađujućeg i neugodnog poraza na svom igralištu sa ekipom Trnovca Plavi će pokušati nadoknaditi izgubljeno u Šenkovcu. Sigurno da im neće biti lako jer  Šenkovec je ekipa koja pretendira na sam vrh ljestvice ,a to su pokazali i pobjedom u prošlom kolu na vrućem terenu u Jurovcu.

27.08.2016.god/subota/  17,00 sati       HAJDUK –VINDIJA  – M.MIHALJEVEC

 

Suci: Bubek ,Blažić ,Jambrović  delegat: Dino Jambrović

Ovo je prilika Hajduku da pokaže pravu vrijednost sa kojom ulazi u prvenstvo jer prošlo kolo nisu se baš proslavili u srazu sa D.Koncovčakom iako bod je bod.

28.08.2016.god./nedjelja/ 17,00 sati                      MURA/H/- D.KONCOVČAK

 

Suci:  Kukovec ,Sukanec,Koprivec  delegat: Puklavec

I drugi susret ove dvije ekipe u roku dva tjedna. Da li se je išta promijenilo u odnosu snaga u tom periodu kada je Mura u Kupu deklasirala D.Koncovčak sa 0:7 pokazati će ovaj lokalni derbi. Obje ekipe dobro su krenule u prvenstvo Mura sa pobjedom u gostima , a D.Koncovćak sa bodom na domaćem terenu. U svakom slučaju možemo očekivati lijepu i borbenu utakmicu.

28.08.2016.god./nedjelja/  17,00 sati     POBJEDA/GH/   – SOKOL /V/

 

Suci :Mesarić , Jarni ,Fodor  delegat : Vlahek

 

Nakon sigurne i uvjerljive pobjede u prvom kolu te najave za brzi povratak u viši rang  Sokolari pred sobom imaju već prvo veće iskušenje na gostovanju kod ekipe Pobjede iz G.Hrašćanu koja je u stalnom usponu , a naročito su kvalitetni na svom igralištu. No nadajmo se da će  dečki iz  Vratšinca nastaviti svoj zacrtani put.

3.ML

 

28.08.2016.god. 17,00 sati                                MLADOST /S/ – PARAG

 

Suci:  Lozić    delegat :Talan

 

Već duže vrijeme se Mladosti nije pružala tako lijepa prilika da se nalazi na samom vrhu ljestvice. Nakon lijepe i uvjerljive pobjede  u prošlom kolu na noge im dolazi ekipa Paraga koja je u prošlom kolu doživjela najveći poraz. Lijepo bi bilo vidjeti Mladost na samom vrhu ljestvice.

28.08.2016.god. /nedjelja/  u17,00 sati                    DINAMO /Ž/ – TORPEDO

Suci: Kolarić ,Pokrivač ,Vrbanec                                  delegat:Hozjak

 

Zanimljivo će biti vidjeti koja od dviju ekipa koje su u prošlom kolu na svom terenu doživjele poraze ima veći motiv za osvajanje prvih bodova u novom prvenstvu.

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

03.JPGa_