NOGOMETNI VIKEND – DERBI U HLAPIČINI, RUDAR KOD ZADRUGARA

U MŽL ČK-VŽ NK Rudar nakon ispadanja iz kupa sve snage usredotočuje na prvenstvo pa već ovaj vikend odlazi u goste kod ekipe Zadrugara iz Hrastovskog . Za Rudar je ekipa Zadrugara dosad najneugodniji protivnik s obzirom da su u prošloj sezoni u oba sraza u njihovu korist. Dva poraza od 2:5 i 1:2 moraju za Rudarovce biti dosta velika opomena , ako ne žele da se nešto slično ne dogodi u nedjelju. Utakmica se igra 13.09.2015 godine (nedjelja) u Hrastovskom sa početkom u 17,00 sati.

Utakmicu sudi trojka u sastavu Đurđek , Martan , Felker delegat Lukinec.

U 1.ML ekipa Sokola igra utakmicu čini nam se konačno sa sebi ravnim protivnikom sa ekipom Slobode iz Mihovljana. Naime ekipe zauzimaju posljednja dva mjesta na ljestvici pa u tom derbiju začelja Sokol mora pokazati koliko zaista vrijedi u ovom trenutku.

Utakmica se igra u Mihovljanu u nedjelju 13.09.2015. god. U 16,30 sati , a vodi je sudačka trojka  Žganec Radek ,Bašek delegat Štefanac.

 

2.ML-SKUPINA “B”

Nakon prošlonedjeljne pobjede u derbiju u Peklenici  ekipu Mure iz Hlapičine dočekuje još jedan derbi možda čak i teži sa ekipom Hajduka Vindije iz Štrukovca dosad neporažene ekipe sa tri pobjede i jednom odgođenom utakmicom. Sigurno će u Hlapičini biti lijepa utakmica s obzirom na igre koje su dosad pokazale obadvije ekipe.

Utakmica se igra 13.09.2015.god /16,30/ sati u Hlapičini . Suci : Mesarić ,Pintarić , Vuk delegat : Borko.

Plavi iz Peklenica najveće su razočarenje dosadašnjeg dijela prvenstva. Ekipa od koje se s pravom očekivalo da se bori za vrh ljestvice čvrsto je zasjela na posljednje mjesto sa četiri poraza .

I kako nesreća nikad ne dolazi sama tako i oni nakon poraza u Kupu kod Poleta iz SmnM odlaze na jako vruć teren u Jurovcu gdje se moraju čupati , ako žele barem malo popravitit dojam , a i stanje na prvenstvenoj ljestvici.

Utakmica se igra 13.09.2015. god. u 16,30 min na igralištu Bratstva iz Jurovca.

Suci : Juračić , Čeke , Fic  delegat Sokač.

3.MEĐIMURSKA LIGA

Torpedo iz Križovca gostuje kod Mladosti iz Selnice. Nakon ovog kola čini nam se da se ekipe pomalo konsolidiraju te će njihov ogled svakako pobuditi dosta veliki interes njihovih navijača. Susreću se dva trenera prijatelja znalca Marijan Moharić Mac i Stanko Tot Stane , a normalno i jedan i drugi tražiti će od svojih igrača pobjedu.

Utakmica se igra na igralištu Mladosti u Selnici u nedjelju u 16,30 sati , a suditi će Bedić Hrvoje  dok je delegat Mesarić Antun. Nadamo se da će se glavnom sucu ipak priključiti i pomoćnici iako ih još nema delegiranih jer se ipak radi o utakmici dosta značajnoj za ovaj dio Međimurja.

1.HNS središte Sjever

Mlađe kategorije Rudara ove subote 12.09.2015 na igralištu Šuderka dočekuju lidera sa ljestvice u sve tri uzrastne kategorije ekipu Archea Čakovec. Nakon poraza u Varaždinu protiv objektivno jačeg protivnika i ove subote očekuje ih susret sa isto tako kvalitetnom ekipom, ako ne i kvalitetnijom. No to nije razlog da se predaju dapače borbenošću i već dosta velikim znanjem koje su stekli trenirajući sigurno će pružiti maksimalni mogući otpor favoritu.

Utakmice se igraju po rasporedu:

U – 10  u  10,00  sati

U –  12 u  11,00  sati

U – 14  u 12,00  sati

 

Kategorija U-8 početnici u ML u Slakovcu  također u subotu u 12,00 sati dočekuju ekipu ŠN Sveti Juraj na Bregu.

Kategorija U – 10 limači u skupini “B” MŽL u Svetom Marinu na Muri sastaju se sa ekipom ŽNK Katarina Zrinski također u subotu u 14,3o sati

Pioniri U-15 Plavi  u skupini “A”  gostuju kod ekipe ŠN Sveti Juraj na Bregu u nedjelju 13.09.2015.god. u 10,00 sati.

Juniori Plavih su domaćini u Peklenici 12.09.2015 u 16,30 sati ekipi Sloge iz Štrigovi.

 

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

IMG_0824