Nogometni klub “Plavi” Peklenica krasi novi asfaltni plato i sustav navodnjavanja terena

Početkom ove godine gradonačelnik Dražen Srpak i direktor tvrtke Agrico sistemi j.d.o.o. potpisali su Ugovor o izvođenju radova na ugradnji i instalaciji sustava navodnjavanja nogometnog terena na igralištu NK “Plavi” Peklenica u iznosu od 15.570,05 eura.

Kroz više godina kapitalnim donacijama iz gradskog proračuna uređene su prostorije NK „Plavih“, izgrađena je nadstrešnica, revitaliziran je travnjak, izrađena fasada na sportskom objektu, Grad je pomogao u nabavci kosilice.

Uz izgradnju sustava navodnjavanja na nogometnom igralištu NK „Plavi“ Peklenica, izgradio se i asfaltni plato koji  se proteže od klupskih prostorija do igrališta u iznosu od  21.869,13 eura.

Danas, 29. travnja 2023. godine, predsjednik NK “Plavi” Peklenica Rudolf Goričanec zajedno s članovima uprave NK “Plavi” i direktorom tvrtke Agrico sistemi j.d.o.o. upoznao je  gradonačelnika Dražena Srpaka sa završenim projektima na terenu NK “Plavi” te mu se ujedno zahvalio. U zadnje dvije godine u Nogometni klub “Plavi” Peklenica uloženo je oko 60.000,00 eura.

(Tekst: GMS)