Nogometni klub “Mura” Hlapičina krenuo s pripremama

Nogometni klub “Mura” iz Hlapičine krenuo je s pripremama za proljetni dio prvenstva u 2. međimurskoj ligi.

Evo što nam je o tome rekao trener nogometnog kluba Leonard Sanjković:

Pripreme za proljetni dio sezone u 2.MNL počeli smo 27.01., a u planu je odraditi 18 treninga i odigrati 5 pripremnih utakmica ito slijedećim redom protiv: Sloboda Mihovljan, Torpedo Križovec, Zasadbreg, Union Oberneukirchen i Plavi Peklenica.

U zimskom prijelaznom roku klubu je pristupio mladi i perspektivan Lovro Koščak iz NK Podturen, dok za sada nitko nije napustio klub,  tako da trenutno na raspolaganju imam 20 igrača.

U ljetnom prijelaznom roku imali smo osjetan broj odlazaka i dolazaka igrača, što je utjecalo na malo slabije rezultate u prvih nekoliko prvenstvenih kola. Međutim, kako je prvenstvo odmicalo, ekipa je bila sve uigranija čime se dokazala kvaliteta igrača, a što se vidi i na kraju jesenskog dijela prvenstva, zauzimamo vrlo dobro 4. mjesto na tablici sa 8 pobjeda, 1 neriješenim rezultatom i 4 poraza, uz gol razliku 25-15, primili smo najmanje golova u ligi, što znači da imamo najbolju obranu. U listu strijelaca upisali su se redom: Nenad Radiković sa 9 golova, Marko Šoltić sa 8 golova, Marko Jurović i Luka Perčić sa 2 gola, te Tomica Nerer, Andi Hatlek, Nikola Šoltić i Saša Varga sa po 1 golom.  Odaziv na treninge je više nego zadovoljavajući, što je uz dobru atmosferu u svlačionici u sinergiji mladosti i iskustva i ovog puta bio ključan element za sve dobro i lijepo što se događalo oko kluba i ekipe.

Ambicije su nam definitivno više od trenutne, prostora za napredak ima, a uz sitne korekcije možemo se uhvatiti u koštac sa izazovima koji nas čekaju.

(zr, foto: Dražen Oletić, ls)