Nogometni kamp “NogoMaNi” u Nedelišću u vremenu od 26.- 30. lipnja 2023. godine

Nikola Munđar i Marko Vinković, mladi su nogometni treneri, koji su prije tri godine krenuli s vlastitim Instagram profilom na kojem objavljuju vrlo zanimljive trenažne sadržaje, a prati ih više od 100 000 ljudi.

NogoMaNi žele podići ljestvicu više te ovog ljeta organiziraju prvi nogometni kamp, na stadionu SRC Trate u Nedelišću, u suradnji s Nogometnim klubom Nedelišće i Općinom Nedelišće koji će biti i pokrovitelji kampa. Kamp će se održati od 26. do 30. lipnja, okvirno vrijeme bit će od 9 – 12 sati s mogućnosti promjene, a posljednjeg dana kampa (30.6.) Nikola Marko organizirat će razna nogometna natjecanja za sve sudionike kampa.

Nikola i Marko pripremaju velik broj iznenađenja, a poručuju kako djeci neće ništa nedostajati. Kamp je namijenjen djeci od 2010. do 2016. godišta, razvijat će se motoričke sposobnosti te će se raditi na tehnici, uz zanimljivu i modernu nogometnu opremu (npr. BlazePod reaktivni sustav), ciljano na senzitivne faze razvoja djeteta.

Sa službenim prijavama kreće se 22. svibnja.

Nikola i Marko kamp organiziraju u suradnji s Općinom Nedelišće, Nogometnim klubom Nedeliše i Međimurskom Sportskom Mrežom.

Ovdje ispunite prijavu.

Više detalja možete dobiti kod Nikole Munđara (0958274907) ili Marka Vinkovića (0992076260).

Nikola Lukman