NOGOMETNA ŠKOLA RUDARA – DRUGI DIO

Nakon kratke pauze donosimo vam i drugi dio izvješća o jesenskom radu i plasmanu mladih ekipa U-14/15 te juniora NŠ Rudar M.Središće kroz prizmu njihova trenera Stanislava Tota.

Ekipa U-14 /15 takmičila se u isto vrijeme u dva različita ranga takmičenja. Kategorija U-14 takmičila se u II ligi HNS Središte Sjever u Skupini B Zapad. U jesenskom dijelu natjecanja završila je na vrlo dobrom drugom mjestu  sa tri boda zaostanka iza pr voplasirane ekipe, S obzirom na  da se u ovoj sezoni takmičimo u kvalitetnijoj ligi možemo biti zadovoljni tim plasmanom.Poznavajući svoje igrače i uz malo ozbiljniji pristup smatram da je svakako u proljetnom dijelu moguća stepenica više.

U- 15 takmiče se u skupini pionora Skupine A MNS i dijele prvo mjesto sa ekipom Poleta iz SmnM i slijedi grčevita borba za prvaka između ovih dviju ekipa.

Za kategorije U-14/15 natjecali su se slijedeći igrači: Edo Kočila , Mihael Stojko , Luka Moharić , Davor  Mikulić , Danijel Kivač , Mateo Vincek , Kevin Galović , Benjamin Podkrajac , Matija Antolović , Karlo Pintarić , Alen Hatlek , Sebastijan Turk , Luka Tkalec ,Valentino Mezga , Andrija Antolović  ,Pavao Sklepić , David Novak , Soni Matoša , Filip Radek i Mihael Veren.

 

Juniori  Rudara prvi put se takmiče u kvalitetnoj 2.ligi Središte Sjever i nažalost završili su jesenski dio natjecanja na diobi posljednjeg mjesta . Razlog ovako lošeg rezultata prije svega je nedolazak na utakmice juniora-prvotimaca , a drugo premali broj igrača i njihov dosta neozbiljan pristup treningu i utakmicama. Zbog toga su često utakmice morali odigravati mlađi i još tjelesno nedovoljno spremni igrači u odnosu na druge ekipe. S obzirom da će jednog oni možda biti prvotimci Rudara  moraju taj pristup nogometu shvatiti kao obavezu , a ne kao hobi. Nadam se da ću u drugi dio prvenstva krenuti sa  svim raspoloživim snagama i d će dečki naravno uz pomoć prvotimaca pokazati kako se brane boje kluba i dokazati da vrijede više u što sam ja kao trener sto posto siguran .

Ovu jesen za juniore nastupali su :  Filip Pavlović , Karlo Končić , Benjamin Šardi , Karlo Čanadi , Jura Berdin , Ivan Brodar , Justin Balaž , Denis Kivač ,Davor Mikulić , Luka Moharić ,Mateo Vincek , Matija Antolović ,Danijel Kivač  te samo u nekim utakmicama Gabrijel Radiković i  Luka Čalopa. (Z. Rihtarec)

 

U – 14 Skupina B Zapad

  1. Sloga Čakovec
  2. Rudar
  3. Mladost Komet
  4. Ivančica                
  5. Nedelišće

Pioniri Skupina A Nogometni savez Međimurja 

        

  1. Rudar             
  2. Polet SMnM              
  3. Omladinac M/              
  4. Venera PMMP             
  5. Sloga/Š/            
  6. Plavi /P/
  7. Sokol
  8. Mladost /S/
  9. Hajduk /Š/

 JUNIORI

  1. Polet    SMnM         
  2. Podravina               
  3. Novi Marof              
  4. Varteks                     
  5. Ivančica                   
  6. Graničar /K/            
  7.  Križevci                   
  8. Rudar                      

Škola nogometa NK Rudar 053