NOGOMETNA ŠKOLA RUDARA DOBILA OPREMU VRIJEDNU 25 TISUĆA KUNA

 Rad i rezultati koje postižu u zadnje vrijeme nisu ostali nezapaženi od strane vodećih  ljudi u NŠ “Rudar”. Baš zbog svega toga i njihovog zalaganja  nabavljena je kompletna nova oprema za sve kategorije koje djeluju u sklopu škole.Premariječima voditelja škole Kristijana Antolovića ukupna vrijednost opreme iznosi 25.000,00 kuna. Roditelji su financirali jedan manji , ali itekako značajan dio u nabavci opreme, dok su najveći dio financirali sponzori koji su prepoznali rad i rezultate same škole.

Nova oprema svakako će biti novi impuls za rad te postizanje što boljih rezultata u godini koja je pred mladim nogometašima.

Svoj veliki doprinos uz  roditelje svojim sponzorstvom dale su i slijedeće firme :Protec M.Središće, Klesarstvo Novak M.Središće, AXIOM Čakovec ,Termoinst-MT M.Središće, Praonica Malović M.Središće , Sobočan interijeri M.Središće , Armirački obrt Cilar M.Središće , OPG Zobić M.Središće , Euroklima Goričan, Kavana Picasso M.Središće , Silo Dobranić M.Središće i Kodba Romeo.

 

Iz Škole nogometa “Rudar” svima koji su pomogli kako bi se najmlađi osjećali ugodno,i ponosno za vrijeme bavljenja ovim lijepim sportom HVALA OD SRCA !

                                                               (Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)