NOGOMETNA MAFIJA UDARILA NA HRVATSKE NAVIJAČE ZBOG ZASTAVE

Leglo korupcije, nemorala i kriminala, FIFA-ina korupcijska hobotnica, navodno istražuje, kako smo već pisali, hrvatske navijače zbog ‘antisemitizma’ i ‘rasizma’, a sve, još jednom navodno, zbog zastave HOS-a na tribinama u Sao Paulu tijekom otvaranja Svjetskog prvenstva, radi se o utakmici Hrvatska – Brazil. Navodno je FIFA-u izvijestilo lijevo, miltantno, krilo FIFA-e, FARE, koji pod krinkom borbe protiv rasizma zapravo nesvjesno prikriva korupcijsku mafiju unutar FIFA-e. Naime, ukoliko je istina da je vrhuška FIFA-e i UEFA-e sudjelovala u namještanju domaćinstava nekih svjetskih prvenstava, kako pišu mediji, onda nema dvojbe da se radi o zločinačkim organizacijama, odnosno, mafiji na čelu svjetskog i europskog nogometa. Dakako da to mediji neće reći ovako direktno. Zašto? Medijska mafija i nogometna banda djeluju vrlo sinkronizirano i zajedno truju sport kroz razne fraze da bi se određeni krug ljudi unutar tih moćnih ‘sportskih’ asocijacija lakše bogati i nesmetano pljačkao. Medijsko-nogometna mafija nesumnjivo je jedna od najopakijih na svijetu, takva mafija u nekim dijelovima svijeta financira se čak i novcem poreznih obveznika.

No, vratimo se zastavi HOS-a, radi se o zastavi pod kojom su u Domovinskom, obrambenom, antifašističkom, ratu ginuli hrvatski branitelji, naši roditelji, kako takva zastava može biti fašistička i rasistička zastava? Nije, naravno, prvi puta da medijska mafija u Hrvatskoj HOS-ovce naziva fašistima, no, Hrvati znaju o kakvoj je mafiji riječ, zato se i ne obaziru previše. Hrvati znaju da su u jurišu na hrvatske antifašiste Domovinskog rata uglavnom prednjačili lopovi, lijevi fašisti i banditi koji prije Domovinskog rata nisu imali ništa, ali su zato rat iskoristili kako bi se obogatili na krvi hrvatskih branitelja. Naravno da takvu mafiju smeta zastava pod kojom je iskrvario Vukovar, no, nismo vjerovali da će takva mafija se usuditi HOS-ove zastave proglasiti fašističkim i kad ih ‘predstavljaju’ FIFA-i, po mnogima najmoćnijoj korupcijskoj hobotnici na svijetu. Vođa te hobotnice slika se, bez srama, s ozloglašenim ruskim mafijašima.

Dakle, mafijo, ako vas ne zanima to što vam se vođa fotografira s vođama mafije, što se vođu povezuje s kriminalom, a zanimaju vas zastave o kojima pojma nemate, a opet ih proglašavate fašističkim, pučkim rječnikom rečeno – jebite se. Nije nogomet najvažnija stvar na svijetu, nije vrijedna izdaje, jebite se, organizirajte turnire za mafiju na namještenim svjetskim prvenstvima, prodajte sva domaćinstva mafiji, jer ste i sami mafija, i, naravno, jebite se. Ako vas smetaju zastave naših očeva, a ne smeta vas činjenicu da su Hrvatsku opljačkali medijski tajkuni, medijska mafija, zajedno s političkom mafijom, jebite se nasred Maracane, organizirajte orgije, neke poznate hrvatsko-srpske jebaljke već su se vratile iz Brazila.  Ne smetaju vas huligani, kao novinari, ne smetaju vas samozvani pedofili, ne smetaju vas pijanice koje vode novinarski čopor u Hrvatskoj, ne smetaju vas voajeri koji se prikradaju nogometašima čak i u sauni, a onda te fotografije dilaju naokolo, ne smeta vas sudačka mafija koja se po vašem nalogu ponaša poput vaše batine za dirigiranje rezultatima ‘važnih’ svjetskih nogometnih natjecanja, a smeta vas zastava pod kojom je poginulo na tisuće hrabrih ljudi? Ako da, ponovimo, jebite se i izbacite nas sa Svjetskog prvenstva. Što čekate? Učiniti ćete štetu Hrvatima? Nećete, napraviti ćete štetu medijskoj mafiji koja od sličnih ‘sportskih spektakala’ živi, učiniti ćete štetu i sami sebi, rastužiti ćete Hrvate, ali ih nećete slomiti, preživjeli su Hrvati fašističku bandu s istoka, fašističku bandu u Drugom svjetskom ratu i komunističku bandu koja nikako da definitivno izumre u Hrvatskoj.

Igrati će se nogomet i nakon što vaše mafije dugo ne bude, i nakon što vaši doušnici završe na moralnom stupu srama, kako najveće moralne ništarije.

 

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell http://www.tinolovka-news.com/ (Ivana)