NK Torpedo iz Križovca s novim trenerom započeo s pripremnim utakmicama

Međimurski trećeligaš Torpedo iz Križovca marljivo se priprema za nastavak prvenstva u proljetnom dijelu natjecanja. S novim trenerom, Borisom Radikovićem iz Murskog Središća pripreme su započeli 16. veljače, a igrački kadar sačinjavaju slijedći nogometaši:

Nerer, Kivač Da., Kivač Den., Zver, Matoša, Novak, Trstenjak, Šoltić, Krathauter, Raguž, l., Raguž B., Antolović, David, Petković, Pintarić (kapetan), Jezernik i B. Radiković koji je ujedno igrač i trener.

Predsjednik kluba Valentin Štefanić veoma je zadovoljan pristupom igrača svojim obvezama koji vrijedno treniraju dva puta tjedno. Torpedo je momentalno predzadnji na ljestvici, a cilj im je pomak prema sredini kao i stabilizacija ekipe. U ljeto se namjeravaju pojačati i to s igračima iz Križovca koji sada igraju za druge klubove te u sljedećem prvenstvu krenuti u borbu za sam vrh, što ovaj klub bogate tradicije i rasadnik čak prvoligaških igrača svakako zaslužuje.

Do sada su odigrali dvije pripremne utakmice i to s Dinamom iz Žiškovca 0:0, a prošle nedjelje pobijedili su ekipu Benice iz susjedne Slovenije 3:2. Golove su zabili Denis Kivač, a dvostruki strijelac bio je Bruno Raguž.

Predstojeći vikend gostuju u Vučetincu koji je drugi na ljestvici pa će to biti zahtjevna i teška utakmica, no svi igrači će sigurno dati sve od sebe da izbore što povoljniji rezultat.

(R. Tomanić, foto: B.R.)