NK SOKOL IZ VRATIŠINCA U PRVENSTVO KREĆE S 8 MLADIH FTIĆA

Ekipa NK Sokola iz Vratišinca završila je pripreme za novu natjecateljsku sezonu 2. međimurske lige koju spremno i željno očekuju. S treninzima su započeli 17.07. i održali ih točno 12, a u sklopu priprema odigrali su 7 utakmica. Zanimljiv je podatak da je od 17 igrača treninzima prisustvovalo u prosjeku njih 15 po čemu se vidi da su „sokoli“ željni nogometa i da su se nastojali što bolje pripremiti.

Trener Boris Radiković zadovoljan je sa radom i zalaganjem ove mlade ekipe čiju polovicu sačinjava čak 8 juniora. Da bi igrači imali sve potrebne uvjete brinu se agilni predsjednik Mirko Leško, neumorni tajnik Darko Mikulić i vrijedni oružar Munđar.

Zadnju pripremnu utakmicu odigrali su prošle nedjelje kada su visokim rezultatom 8:0 pobijedili Mladost iz Selnice. Strijelci su bili Mikolaj 2, Korpar 2, Tarandek, Moharić, Horvat i Major.

S ovom mladom ekipom treba imati strpljenja jer je ona budućnost vratišinskog nogometa pa stoga uprava poziva sve navijače da ih bodre u Jurovcu gdje u subotu igraju prvu prvenstvenu utakmicu s domaćim Bratstvom.

(rt, foto Tin Tomanić)

IMG_5686

IMG_5677A

IMG_5674

IMG_5682