NK SOKOL DOBIO SNAŽNA POJAČANJA

Sokol u odnosu na jesenski dio kreće pojačan sa 6 novih igrača, a to su:

 
Aleksandar Vincek-NK DUBRAVA (Sivica)
Mišel Bistrović-NK DUBRAVA (Sivica)
Alen Horvat– NK RUDAR(M.Središće)
Manuel Posavec-NK SLOBODA (Slakovec)
Manuel BIstrović-NK TORPEDO (Križovec)
Tomislav Lisjak(istekla suspenzija)

Predsjednik kluba, novi igrači i dosadašnji kapetan dali su nam kratki intervju te pozvali sve navijače i simpatizere kluba da dođu na utakmice i daju podršku Sokolu. Nadaju se da će Sokoli konačno poletjeti.

PREDSJEDNIK MIRKO LEŠKO:


Kao predsjedniku NK Sokola izuzetno mi je drago da smo uspjeli u “vraćanju” naših mladih igrača koji su određeno vrijeme igrali u drugim klubovima iz Međimurja. Poznato je da ima puno “vratišinčara” koji su igrali i još uvijek igraju za druge klubove i koji su napustili naš klub iz određenih razloga u prošlosti ili pak su htjeli okusiti čar igranja u boljim i zahtjevnijim ligama.

Već od kraja jesenskog dijela tekuće sezone krenuli smo u inicijativu da vratimo ključne mlade igrače koji će pomoći u izlasku kluba iz nezavidne situacije koja se očituje u poziciji na tablici, ali i općenito atmosfere u i oko kluba. Ono što je najljepše u cijeloj ovoj priči jest da su naši dečki sami osjetili važnost trenutka i odvažili se na poziv svog matičnog kluba da pomognu vratiti pobjednički duh u svlačionu i privući što je više moguće gledatelja svojim dobrim igrama. Također, svi oni su odbili vrlo dobre financijske ponude klubova za koje su igrali dosad i u Sokol se vraćaju isključivo zbog privrženosti klubu u kojem su naučili prve nogometne korake. S obzirom da se klub već godinama financijski jedva održava nisam bio u mogućnost kao predsjednik obvezati se na novčanu nagradu tim dečkima, ali svakako pokrećemo incijativu kroz mjesečne članske iskaznice za sve simpatizere našeg kluba kako bismo prikupili dovoljno sredstava i na kraju sezone ipak nagradili cijelu ekipu sa određenim iznosom premija.

Nadam se da će se prijatelji Sokola odazvati ovoj inicijativi koja bi nam omogućila da u ljetnom prijelaznom roku zadržimo sve naše mlade igrače, privučemo još nekoliko naših igrača i svakako popunimo igrački kadar sa 2-3 ozbiljna pojačanja.

Vjerujem da je ispred seniorske ekipe Sokola bolja i uspješnija budućnost. Mijenjamo politiku o igračkom kadru koja će se i dalje bazirati na “vratišinčarima”, ali želimo i hoćemo osigurati dovoljna financijska sredstva koja će stimulirati naše dečke da ne traže igrački angažman izvan Sokola. Nažalost, moram kao predsjednik priznati poraz u generalnoj ideji da se nogomet na ovoj razini mora igrati dobrovoljno i volonterski, ali struje u međimurskom nogometu vode negdje drugdje. Iz tog razloga mijenjamo smjer, ne da bi se Sokol pretvorio u legiju stranaca nego da se zadrže najkvalitetniji igrači.

Još jednom se zahvaljujem dečkima (Vincek Aleksandru, Posavec Manuelu, Horvat Alenu i Bistrović Mišelu) koji su pristali odigrati za Sokol bez ikakvih financijski očekivanja, a na svima nama je da sad pokažemo takvo isto zajedništvo i svatko u svojim okvirima kroz članstvo u klubu doprinesemo stvaranju uvjeta da se svim našim dečkima barem u nekoj mjeri zahvalimo kroz premije. Iskreno se nadam da ovog puta želja i volja velikog broja Vratišinčara i bivših igrača u aktivnijem pomaganju klubu kroz financijske članarine neće ostati samo na kuloarskim pričama.

DOSADAŠNJI KAPETAN, SAŠA PUH:


Mislim da smo doveli kvalitetna pojačanja,dečki će se brzo uklopiti s obzirom da se svi znamo jako dobro. Cilj je dobro se pripremiti i uz ozbiljan pristup izbjeći zonu ispadanja i plasirati se što više na tablici. Pozivam navijače i simpatizere da nas podrže.

MANUEL POSAVEC(Sloboda Slakovec):

 
Bivši igrač Slobode Slakovec svojom izjavom poručio je da je jedna od njegovih želja podrška publike, više navijača koji će ih bodriti, a izjavu prenosimo u cijelosti “”Sastavljena je kvalitetna ekipa, u cijelosti domaćeg kadra koja bude mogla parirati svakom klubu u lizi te izboriti poziciju na tablici za ostanak u 1.ŽNL. Očekujem teške utakmice, ali i naše pobijede. Nadam se podršci navijača i simpatizera NK Sokola.”

ALEKSANDAR VINCEK(Dubrava Sivica):


Aleksandar Vincek povratnik iz NK Dubrave Sivice poručio je duhovito ali vrlo ambiciozno: “Idemo na prvo mesto. či ne prvo barem među prve 3”

MIŠEL BISTROVIĆ (Dubrava Sivica):

 
s Aleksandrom Vincekom se složio i Mišel Bistrović, on smatra da je prvo mijesto ipak realnije!

*ALEN HORVAT(Rudar Mursko Središće):


Alen Horvat bio je također kratak i njegove želje su da njegov bivši, a sad i budući klub krene naprijed,da se odvoji od zone ispadanja te se nada da dolazi svijetlija budućnost kluba.

MANUEL BISTROVIĆ(Torpedo Križovec):


Manuel Bistrović sa osmjehom na licu i zadovoljstvom isčekuje pripreme te prve utakkmice, što za juniore što za seniore!

Sokoli od četvrtka počinju sa pripremama i želimo im što više pobjeda, uz nova pojačanja bit će lakše.

Moramo napomenuti da su u mlađim kategorijama NK Sokola radi kvalitetno, te se ovom prilikom zahvaljuju roditeljima na jako dobroj suradnji.

Intervju odradili Antonio Horvat i Saša Slamek.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

12622071_1034050089971625_3686235231871542253_o