NK RUDAR ZAPOČEO SA PRIPREMAMA

Snijeg i kiša nisu omeli ekipu Rudara da započne sa pripremama za nadolazeću proljetnu polusezonu. Na treningu su se okupili svi igrači osim bolesnog Kneževića te Mihalica koji je napustio klub zbog odlaska u inozemstvo. Ono što veseli je svakako povratak Luke Rožmana nakon operacije križnih ligamenata , ali sa njegovim kompletnim povratkom još će se  jedno vrijeme pričekati.

Trener Goran Vincetić  obavijestio  nas je da će u pripremnom periodu održati 16 treninga , a odigrati će se i  četiri test utakmice. Dogovorene su utakmice protiv Bratstva Jurovec ,juniori Međimurja, 15.siječnja se trebala igrati utakmica sa prvom ekipom Međimurja, ali to još nije sigurno i još sa  Murom iz M.Sobote.U slučaju da otpadne koja utakmica u rezervi je utakmica sa Turnišćem.

 

 

Što se tiče fonda igrača sportski direktor Smiljan Liklin  veli da je ovaj kadar koji je tu ono što za sada treba klubu , a ako se ukaže prilika u prijelaznom roku pokušati će se  pojačati na poziciji stopera te sa još jednim igračom koji prvenstveno igra lijevom nogom.

I dok su igrači po snijegu i vjetru nizali krugove u prostorijama kluba je kao pred svaku polusezonu održan domjenak za vjerne sponzore, pratitelje kluba bez čije se pomoći ne bi moglo.

(tekst i foto Z. Rihtarec)

unnamed (3)

unnamed (1)

unnamed (2)

unnamed