NK RUDAR ZAPOČEO S PRIPREMAMA – CILJ JE BITI MEĐU PRVIH 5 EKIPA

Jučer je  NK Rudar  započeo s pripremama za sezonu 2017/18 za natjecanje u 4.HNL ligi.

 

Pod trenerskim vodstvom trenera Antona Srše prvo okupljanju odazvalo se 17 igrača, dok su zbog objektivnih razloga nedostajali Matija Zadravec i Alen Horvat te oporavljenik nakon operacije koljena Luka Čalopa. Dakle na okupu su ostali svi igrači osim Daria Šoltića koji je otišao  u inozemstvo, a kojem se klub najljepše zahvaljuje na svemu onom što je zadnjih šest godina  učinio za njega.

01

Ekipi Rudara pridružila su se i dvojica novih igrača i to Ivan Risonjić napadač po vokaciji, pristigao  iz Slobode iz Slakovca , te Antonio  Zadravec vezni igrač koji došao iz Bratstva Jurovec.  Damir Cilar predsjednik kluba na početku je pozdravio sve igrače i upoznao ih sa novo pridošlima. Rekao je da  traju razgovori o dovođenju  još jednog igrača. Cilj kluba biti je biti u samom vrhu među prvih pet ekipa, a ako se pruži prilika zašto ne i na najvišem mjestu. Zaželio je svima puno sportske sreće  i uspjeha .

02

02a

Prema riječima trenera Antona Srše Rudar će u ovom pripremnom razdoblju odraditi  19-20 treninga te odigrati 6 test utakmica. To će biti sasvim dovoljno za dobre i kvalitetne pripreme, jer već 13.08.2017.godine  igra se  i prva službena utakmica u CUP-natjecanju , a tjedan dana kasnije i prvenstvo.

3

Zlatko Rajf počasni predsjednik kluba također je  došao pozdraviti ekipu na ovom prvom okupljanju, istaknuvši da  je Rudar ozbiljan i temeljit klub koji će učiniti sve da se sami igrači osjećaju dobro u njegovoj sredini, a da će ljudi u klubu učiniti sve kako se igrači ne bi ni u kom djelu osjećali zakinuti.

04

Prvom okupljanju nazočio je i sportski direktor kluba  Smiljan Liklin, a tu su se našli i vjerni navijači kluba Petar Žerjav-Pero i Marijan Moharić-Mac  također željni vidjeti novu/staru postavu NK Rudar.

Na kraju smo saznali da će se uskoro krenuti i u daljnju izgradnju tribina , što navijači nestrpljivo očekuju.

(tekst i foto Z. Rihtarec)

05

06

07