NK “Rudar” u subotu započeo s pripremama, te održao tradicionalni domjenak sa sponzorima kluba

Na svojoj Šuderki Rudar je u subotu (02.02.) započeo pripreme za proljetni dio sezone 2018./2019. Na prvom okupljanju okupili su se svi igrači osim ozljeđenog Borisa Vurušića te zbog privatnih obaveza odsutnog Karla Goričanca. Nakon tri održana trninga na svom igralištu Rudar u četvrtak 07.02. odlazi na kratke pripreme u Šibenik gdje će se zadržati sve do nedjelje 10.02. 2019. godine.

Prvom treningu nije se odazvao ni Denis Levačić koji vjerojatno ima neke svoje druge planove o nastavku svoje nogometne karijere. Kako po novim odredbama prijelaznog razdoblja za prijelaz u zimskom razdoblju treba ispisnicu od kluba, očito da će se morati dogovoriti s klubom ili pauzirati sve do ljeta.

Smiljan Liklin sportski direktor kluba ukratko je igrače upoznao s ambicijama kluba u narednom periodu,  a to je plasman u viši rang natjecanja   te po mogućnosti plasman u samu završnicu kup natjecanja.

Zatražio je od igrača da učine sve što je u njihovoj sportskoj moći da se posvete tom cilju, a uprava kluba će također učiniti sve kako vi osigurala sve uvjete koji su potrebni za igranje u 3. HNL ligi.

Trener  Željko Domjanić prije samog početka treninga na kratkom sastanku s  igračima predstavio je  analizu kompletnog jesenskog dijela natjecanja  za svakog od njih pojedinačno , tako da je svaki igrač mogao vidjeti i dobre i loše strane svog rada u jesenskom dijelu.

I trener Domjanić je potvrdio želje i ambicije kluba koje je prije naveo Liklin te pozvao sve  igrače da kroz redoviti odaziv na treninge i kvalitetan rad na njima i tako  klub odvedu u viši rang natjecanja.

Nakon sastanka igrači su odradili i prvi trening da bi se nakon njega priključili domjenku sa sponzorima kojeg je kao i svake godine na početku natjecanja priredio NK Rudar.

Na domjenak sponzora odazvala se većina njih osim onih koji su na neki način bili spriječeni.

Iz Rudara se preko svog predsjednika Damira Cilara i na ovaj način zahvaljuju svim sponzorima koji prate klub te mu pomažu  i omogućuju  u njegovom radu, a posebno se zahvaljuju Gradu Mursko Središće i njegovom gradonačelniku Draženu Srpaku bez čije bi pomoći sam rad kluba bio puno, puno teži.

(tekst i foto Zlatko Rihtarec)