NK RUDAR PRIREDIO DOMJENAK ZA SPONZORE I ZAPOČEO PRIPREME

Član 3.HNL-e  NK “Rudar” Mursko Središće  započeo je sa pripremama za proljetni dio sezone. Rudar je prvi dio završio na jedanaestom mjestu pa s obzirom da su ambicije kluba plasman u gornji dio tablice pripreme  su započele u oštrom i žestokom tempu.


Pripremama  su se odazvala 22 igrača dakle svi igrači iz jesenjeg dijela prvenstva te povratnik i dugogodišnji igrač kluba Luka Rihtarec. Potrebno je još istaći da sa klubom trenira i eventualno pojačanje Uroš Stojko , ali za njega još nije sređena sva dokumentacija.

Na početku su se igračima obratili v.d. predsjednik kluba Tomo  Nedeljko , sportski direktor i tajnik kluba Smiljan Liklin te trener Josip Filipan. Oni su uglavnom  istakli da od igrača traže pun angažman oko treninga , a klub će im omogućiti maksimalne uvjete. Treninzi se nastavljaju  sutra u 15 sati.

 

Još jedna lijepa gesta povučena je od strane kluba. Kao i svake godine na početku priprema na mali domjenak u klub pozvani su svi sponzori kluba kako bi ih se upoznalo sa  momentalnim stanjem u klubu , ali i ujedno zahvalilo  na dosadašnjoj pomoći klubu.

 

Od tajnika kluba  Smiljana Liklina saznali smo i da će se izvanredna izborna skupština kluba održati 08.veljače. Naime tada će  Nedeljko  Tomislav bit predložen za predsjednika kluba i brisati mu v.d-funkcija.

                                                (Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)