NK RUDAR POZIVA NAVIJAČE I ČLANOVE KLUBA NA GODIŠNJU SKUPŠTINU

28.02.2015 god. u 18,00 sati  prostorijama NK “Rudar” M. Središće na Šuderki održati će se redovna izvještajna skupština. Iz Rudara pozivaju sve članove kluba kao i one koji se tako osjećaju da se odazovu na skup jer će biti nekoliko interesantnih tema .

S obzirom o izlasku novog Zakona o Udrugama potrebno je donijeti novi Statut kluba , a čuti ćete i dokle se došlo u realizaciji izgradnje novog stadiona. Zato iz kluba mole sve članova da sa sobom donesu osobne podatke osobna karta, OIB kako bi se mogao upisati novi popis članstva koji je potreban prema novom Statutu.

 

Normalno biti ćete upoznati i sa sportskim kao i financijskim stanjem u klubu pa se odazovite , a klub će za kraj skupštine za svoje članove pripremiti mali domjenak.

 

Isti dan dakle 28.02.2015 god.(subota) u  14,30 sati seniorska ekipa kluba gostuje u Turčišću kod ekipe Borca pa pozivaju sve one koji su u mogućnosti da dođu na utakmicu i pogledaju dokle se stiglo sa pripremama jer nam već slijedećeg vikenda započinje prvenstvo u MŽNL Čk-Vž , a gostuje ekipa Plitvice iz Gojanca.

(Z. Rihtarec, foto T.T.)