NK “Rudar” Mursko Središće započeo s pripremama za proljetni dio natjecanja u 3. HNL Sjever

Nakon više od dva mjeseca prisilne pauze i mirovanja uzrokovane korona virusom oživio je zeleni travnjak NK „Rudar“. U subotu 30.01. ekipa seniora NK „Rudar“ započela je svoje pripreme za proljetni dio natjecanja u 3. HNL Sjever, gdje momentalno zauzima 5. mjesto s 21 bodom i utakmicom manje odigranom protiv ekipe Mladosti iz Ždralova. Na prvoj prozivci trenera Dražena Škvorca okupilo se 16 igrača.

Tu su bili i novopridošli Šupljika i Murković, a treba reći da su pripremama priključena i dvojica kadeta (Mesarić, Mutvar)  dok su petorica iz kadra nedostajala zbog privatne opravdane spriječenosti. Ovaj prošireni kadar igrača svakako daje dodatni optimizam, jer se već u jesen osjećao taj prekratak roster u igračkom kadru.

Predsjednik kluba Dražen Cilar prisustvovao je ovom prvom proljetnom okupljanju, pa je taj prvi trening protekao pod njegovim budnim okom.

Treninzi se nastavljaju u ponedjeljak, a u srijedu bi Rudar trebao odigrati i prvu pripremnu utakmicu protiv međimurskog drugoligaša Međimurja iz Čakovca.

(tekst i foto: zr)