NK „RUDAR“ MURSKO SREDIŠĆE Petar Ratajec novi je član kluba, potpis stavio i Fran Jaklin

Da su u Rudaru ozbiljno shvatili ovaj prijelazni rok te da su se odlučili na mladu perspektivnu ekipu sastavljenu od mladih igrača poniklih u ŠN „Rudar“ i pristiglih novih mladih igrača pokazuje i jučerašnje potpisivanje ugovora s Petrom Ratajecom i Franom Jaklinom.


Petar Ratajec mlad je igrač rođen 2004. godine i igra na poziciji napadača. U Rudar je došao iz NK „Međimurje“, a prije toga bio je član NK „Varaždin“.
U Rudaru su uvjereni, da su dovođenjem Petra već uz prije potpisanog Lea Vurušića, time riješili pitanje napadača koje je i u prošloj sezoni bila boljka ekipe.

Dolazak Frana Jaklina smo već najavili te je sada uslijedilo i samo završno potpisivanje dokumenata.
Fran Jaklin igrač je rođen 2005. godine , a igra na poziciji stopera, a može pokriti i pozicije veznog igrača. Inače je Fran svoj nogometni put započeo u ŠN “Rudar” kao član pionirske ekipe, da bi zatim prešao u NK Međimurje , pa u NK Naftu iz koje se vratio u NK „Rudar“.
Potpisivanju ugovora nazočili su predsjednik kluba Miljenko Zobić, sportski direktor Tomislav Nedeljko i trener Damir Lepen-Jurak, koji su im zaželjeli dobar i uspješan sportski napredak u klubu na korist i igrača i samog kluba.

Trener Damir Lepen Jurak poželio je igračima da se dobro odmore i obavjestio ih je da pripreme počinju 10.07. , te se tada vide na prvoj prozivci.

Inače prema riječima sportskog direktore Tomislava Nedeljka na prvi dio priprema pozvat će sve igrača i iz postojećeg kadra kao i mlđe igrače rođene 2004., 2005. i 20026. godine, a nakon prvog dijela trener će odlučiti o kadru od 22 igrača koji ostaje u kadru seniorske ekipe.

U klubu su istakli da još rade na n nekim mogućim dolascima u klub, prije svega na poziciji još jednog vratara, a kako kažu i tu su vrlo blizu rješenja.

(tekst i foto: zr)