NK RUDAR DOBIO BANER ZA INTERVJUE I NOVI GRB (tekst R. Tomanić, foto Z. Rihtarec)

NK Rudar vrši zadnje pripreme za današnju utakmicu 3. HNL gdje će na Šuderki ugostiti ekipu Croatie iz Grabrovnice za koju igraju i 4 bivša prvoligaška igrača. Susret počinje u 16,30 sati, a klub poziva sve navijače da dođu u što većem broju kako bi svojom podrškom pomogli u osvajanju novih bodova.

U petak je tako održana radna akcija na kojoj se detaljno uredila nova zapadna tribina, sadila i zalijevala trava i valjalo igralište. Nabavljen je i novi kompjuter pa će sada snimatelj Elio Potočnik moći na samom stadionu prenijeti snimku utakmice na DVD, koji obavezno ide delegatu.

Firma Pfeifer-tti Miše Dobranića, inače člana upravnog odbora kluba, napravila je i BANER sa logotipima svih novih i starih sponzora među kojima se nalazi i Muralist, a koji će služiti da se pred njim vrše razgovori sa trenerima, igračima i ostalim sudionicima utakmice. Mi to naravno nismo platili, nego nam je to besplatno učinio Rudar kao zahvalnost za detaljno medijsko praćenje kluba.

Također je spomenuta firma izradila i novi grb Rudara koji je sada dobio originalne zeleno-crne kvadratiće, umjesto prijašnjih neispravnih zeleno-bijelih.

Dakle, danas poslijepodne svi na Šuderku ! Muralist želi igračima novu pobjedu i sve ih pozdravlja tradicionalnim SRETNO !!!