NK PLITVICA UVJERENA U PROLAZ PROTIV NK RUDARA !

U subotu 22.06.2013. igra se u Gojancu prvi kvalifikacijski susret za ulazak u 3.HNL-sjever između domaće Plitvice i našeg Rudara. Igrači Plitvice kao i klupsko vodstvo uvjereni su da će oni biti ukupni pobjednici te se plasirati u viši rang natjecanja.

Da im nade nisu bez pokrića govori sjajna sezona koju imaju iza sebe. Prvaci su 1.ŽNL sa 72 osvojena boda i gol razlikom 90:39 ! Također su i senzacionalni pobjednici Županijskog nogometnog kupa gdje su u finalu savladali favoriziranu ludbrešku Podravinu sa 3:2 !

Klub je osnovan prije 40 godina i 06.07.2013. proslaviti će ovu okruglu obljetnicu. Ekipa im je na okupu zadnjih 5 godina te posjeduje uigranost, iskustvo i prezentira sjajan nogomet. U tom su razdoblju odigrali 3 finala kupa, pet polufinala, a suočili su se i sa zagrebačkim Dinamom.

Rudaru neće biti lako, no naši igrači i uprava sigurno će pružiti i dati sve od sebe da ambicioznim Plitvičanima poremete računicu. Zato se pozivaju svi navijači da podrže naše lapornike, kako u Gojancu u subotu, tako i u uzvratu u utorak 25.06.2013. Utakmica se igra na Šoderki s početkom u 18,00 sati.

                                                                                     LAPORNIKI SRETNO !!!