NK “PLITVICA” GOJANEC- NK “RUDAR“ 3:3 (2:2)

 

Rudar je u  pripremnom periodu za novu polusezonu odigrao i drugu prijateljsku utakmicu u Hrašćici gdje ih je ugostio klub iz Gojanca, poznanik iz prošlogodišnjih kvalifikacija za ulazak u 3.HNL-u sjever.

 

Utakmica je odigrana na teškom grbavom, ali suhom terenu u Hrašćici. Rezultat  kojim je završila ne prikazuje pravo stanje na terenu, jer uz postignuta tri zgoditka ( Novak D.,Vurušić B.,Šoltić D.) Rudar je imao još  tri, kako se kaže stopostotne šanse , a ne smije se ni zaboraviti neiskorišteni jedanaesterac od strane D.Šoltića.

 

Ono što nam je upalo u oči je olako primanje zgoditaka i to naročito nakon prekida . Tu će se do kraja pripremnog perioda morati dosta toga učiniti. Tjelesno je očito ekipa skoro na maksimumu , ali se primjećuje da zbog nemogućnosti rada s loptom zbog vremenski prilika, morati će se na tome još dosta raditi.

 

Za Rudar su nastupili :

M.Rajf , N.Šoltić , Šprajc , Zadravec , D.Novak , F.Novak ,M.Šoltić , Stojko , Rihtarec ,D.Šoltić , B.Vurušić  – R.Rajf , Vuri ,Jezernik , Čalopa ,Podgorelec S.Vurušić

 

 

Danas Rudar gostuje kod Nafte u Lendavi i utakmica započinje u 14,00 sati na igralištu sa umjetnom travom kod škole.   (Z. Rihtarec)