NK MURA IZ HLAPIČINE OBILJEŽAVA 50 GODINA POSTOJANJA

Ovog vikenda Hlapičanci i njihovi mnogobrojni gosti obilježiti će jednu veliku i vrijednu obljetnicu. Ponos mjesta NK Mura svoj 50. rođendan proslaviti će u sklopu trodnevnih događanja.

Sve će započeti u petak 24. srpnja misom zahvalnicom u crkvi Svete Ane u Hlapičini u 19 sati. Nakon mise u prostorijama kluba održati će se svečana sjednica na kojoj će predsjednik Mure Dragutin Stojko govoriti o nogometnoj povijesti Hlapičine, a zaslužnim pojedincima biti će uručene zahvalnice i nagrade. Sjednica je zakazana za 20 sati.

U subotu 25. srpnja u 14,30 sati na rasporedu je nogometni turnir na kojemu će učestvovati NK Bratstvo iz Jurovca, NK Donji Koncovčak, NK Polet iz Svetog Martina na Muri i domaćin NK Mura. Sve to začiniti će pečeni vol na ražnju i atraktivni ženski sastav CICE (Cure iz centra) koje garantiraju veliku feštu i zabavu do jutarnjih sati.

Nedjelja 26. srpnja rezervirana je za dvije mogli bi reći neobične utakmice. U 15, 30 sati snage će odmjeriti Finalisti kupa iz 1997. godine i veterani NK Mure dok će u 18 sati na teren istrčati Reprezentacija hrvatskih svećenika i prva ekipa Mure.

Organizatori pozivaju sve ljude dobre volje da dođu u Hlapičinu i uveličaju ovaj značajan jubilej, a oni će učiniti sve da ova trodnevna manifestacija svima ostane u ugodnoj uspomeni.

(R. Tomanić)

mura 2

SAM_2273

SAM_2275

NK Mura-plakat 50-godisnjica