NK “Mura” Hlapičina poziva vas u subotu na utakmicu Kupa MNS-a protiv ekipe Poleta iz Pribislavca

Nakon poduže pauze uzrokovane korona virusom polako se vraćamo i natjecateljskom dijelu nogometaša u Međimurju. Naime ovaj vikend igra se pretkolo Kupa Međimurskog nogometnog saveza za 2020/21 godinu., kao i tri utakmice prvog kola.

Mura iz Hlapičine na svom igralištu u Hlapičini dočekuje u 1. kolu kupa  25.07. 2020. (subota) u 16,30 sati momčad Poleta iz  Pribislavca.

O samoj utakmici kao i pripremnom periodu NK „Mura“ ukratko smo porazgovarali s predsjednikom kluba Dragutinom Stojkom  i  trenerom Marijanom Moharićem-Macom.

Predsjednik Stojko istaknuo je da su u ovom vremenu mirovanja što se tiče sportskog dijela u samom klubu bili aktivni na samom održavanju infrastrukture, a trebalo je uložiti i dosta napora oko stvaranja same ekipe.

Pa su se tako ekipi priključili Denis Stojko, Dino Mikulić, Deni Vincek, Nikola Perčić, Denis Zadravec i Mihael Stojko.

„Nadam se da smo u tome uspjeli te će se to vidjeti i na rezultatima. Želja nam je da se što se prvenstva tiče koje počinje 09.08. (Mali Mihaljevec) plasiramo u gornji dio ljestvice kako ne bi došli u neugodnu situaciju kao prošle sezone“ rekao je predsjednik kluba.

Trener Marijan Moharić rekao je da je zadovoljan s kvalitetom i kadrom igrača.  U kadru se nalazi 21 igrač i treninzi se odvijaju redovito, a odigrane su u i tri prijateljske utakmice i ostvarene sve tri pobjede protiv Mladosti iz Selnice 4:0, Turčišća 3:2 i Mladosti Ivanovec 1:0, a još će se prije prvenstva odigrati 02.08. zadnja test utakmica s ekipom Sokola iz Vratišinca.

Što se same kup utakmice tiče očekuje veliko zalaganje svoje ekipe i povoljan rezultat, iako ekipa još nije kompletirana zbog godišnjih odmora.

Pozivaju sve navijače Mure da obavezno u subotu dođu na utakmicu te svojim navijanjem daju podršku ovoj obnovljenoj ekipi Mure.

Sve je pripremljeno za jedno lijepo druženje na SRC „Radovan Oletić-Ratko“ uz hladna osvježavajuća pića, a bit će tu i langoši.

Ponovimo još utakmica se igra 25.07. 2020. godine (subota) u 16,30 sati, a sude Jadran Kukovec, Renato Vuk i Jelena Horvat.

(tekst i foto: zr, ds)