NK Međimurje: Predsjednik uoči starta sezone

Augustin Jesenović: Vjerujem da će naša mlada momčad biti ugodno iznenađenje prvenstva

Uoči sutrašnjeg (petak, 17.30h) starta sezone u Drugoj ligi predsjednik NK Međimurje Augustin Jesenović poziva sve međimurske prijatelje nogometa na podršku našem drugoligašu.
-Dvoboj protiv Sesveta za nas je iznimno važan, jer bi našoj mladoj momčadi pobjeda u tom susretu bila veliki poticaj za nastavak prvenstva. Očekuje nas težak susret protiv snažnog suparnika i zato bi podrška s tribina itekako dobro došla. Termin domaćih utakmica vratili smo na petak upravo zbog toga da se ne bi preklapao s vremenom odigravanja utakmica županijskih liga, pa se nadam da će međimurski prijatelji nogometa u što većem brojem pratiti i bodriti nas u drugoligaškim dvobojima, rekao je Jesenović.
Međimurje je drugoligaški status izborilo nakon turbulentne protekle sezone, a u novo prvenstvo ulazi s vrlo mladom momčadi.
-Pri kraju prošle sezone činilo se da nećemo uspjeti ostvariti naš cilj, ali kad nam se, ipak, ukazala prilika za to učinili smo sve da je iskoristimo, jer čvrsto vjerujem da Međimurje zaslužuje drugoligaša, pa čak i predstavnika u višem rangu natjecanja. Po završetku prvenstva formirali smo novi stručni stožer predvođen trenerom Solomonom i sportskim direktorom Jukićem kojima smo dali potpuno otvorene ruke u stvaranju momčadi. Mišljenja sam da su napravili dobar posao i da će naša mlada momčad biti ugodno iznenađenje prvenstva. Zahvaljujem i klubovima s kojima smo uspostavili suradnju pri dovođenju igrača, posebno Varaždinu i Lokomotivi. U našem sastavu dobro bi došlo još malo iskustva, pa će igračka križaljka biti otvorena sve do kraja prijelaznog roka, smatra Jesenović.
U klubu su najavili i skoru Skupštinu.
-Željeli smo klupsku Skupštinu sazvati uoči prvenstva, ali u sezoni godišnjih odmora nije lako uskladiti termine sa svima, pa očekujem njeno skoro održavanje čim to bude moguće. Od samog termina, međutim, mnogo je važnija dobra volja sviju koji nam se žele pridružiti. Vrata kluba su otvorena svima koji žele pomoći i za svakoga tko želi dati doprinos u njegovom djelovanju lako će se pronaći mjesto u klupskim strukturama. Zahvaljujem svim našim prethodnicima koji su dali svoj maksimum u vođenju kluba, jer to nije nimalo lak, ni jednostavan posao, a želja mi je da NK Međimurje dobije novi zamah i energiju te u svojim redovima okupi sve relevantne predstavnike međimurskog nogometa i gospodarstva, poručio je predsjednik kluba August Jesenović uoči sutrašnjeg starta drugoligaške sezone.

NK Međimurje