NK MEĐIMURJE KRENULO S PRIPREMAMA ZA JOŠ JEDNU TREĆELIGAŠKU SEZONU

Pod vodstvom novog trenera Rade Hercega čakovečki trećeligaš krenuo je u ponedjeljak u šestotjedne pripreme za novu sezonu. Iako već dvije sezone za redom zbog nedobivanja licence ne uspijevaju ući u 2. HNL Međimurje i ove sezone cilja na najviši plasman. Iako je iz kluba otišlo gotovo pola ekipe u Međimurju nema panike. Do sada su klubu pristupili vratari iskusni Bešenić i mladi perspektivni Grubić ,iz Varaždina se vratio rođeni Čakovčanec vezni igrač Malenović, iz Osijeka je došao domaći dečko stoper Antonović,a trenutno najzvučnije pojačanje je napadač Filip Škvorc bivši igrač Varaždina, Dinama i Lokomotive.

?

Od igrača iz prošle sezone na raspolaganju treneru Hercegu su Kociper, Pajić, Branilović, Kristić, Režić, Šimunić Patrik,Sabol, Slunjski, Munivrana,Težak, Dežđek, Mesarić.Treningu prve ekipe priključeni su mladi redom sedamnaestogodišnjaci koji će se pokušati nametnuti stručnom stožeru:Farkaš, Horvat, Kirić, Zrna, Šimunić Jan, Ladić, Kolenić, Đaković, Vidović.

?

Prema riječima direktora Stjepana Hamonajca još su u tijeku pregovori s dva napadača i jednim veznim koji trebali ojačati konkurenciju. Treninzi će se uglavnom odvijati na terenima SRC Mladost,a za sada je dogovoreno sedam kontrolnih utakmica i to:

23.srpnja  Bednja u Beletincu

29.srpnja  Heviz u Čakovcu

2.kolovoza Sloga u Čakovcu

5.kolovoz Varteks u Čakovcu

9.kolovoz Udarnik u Kurilovcu

12.kolovoz Mladost u Ždralovima

19.kolovoza Zagreb-nije određeno domaćinstvo

?

Međimurju u periodu pred prvenstvo koje počinje 26. kolovoza slijedi još utakmica završnice hrvatskog kupa 23. kolovoza , ali još nije bio ždrijeb za ovo natjecanje.

(Miljenko Dovečer, foto Kristijan Hamonajec)

?
?