Međimurje do vrha napunilo mrežu Zeline

Na memorijalnom turniru ” Drago Parać ”  u zagrebačkoj Dubravi Međimurje je protiv Zeline odigralo drugu utakmicu u skupini. Čakovečka ekipa nametnula se od prve minute i povela lijepim golom mladog Jakšića koji je bio precizan s visine kaznenog udarca u 2. minuti.

U 17. minuti već je 2 : 0, a na pas Fadića Munivrana s nekih osamnaest metara ljevicom pogađa donji kut vratara Zeline. Igrači trenera  Kristića  i dalje dominiraju i pokazuju tko je gazda na terenu, a u 38. minuti vode 3 : 0 prekrasnim golom Tkalčića na dodavanje Munivrane.

Tek što je počelo drugo poluvrijeme, u 48. minuti Jan Marcijuš na pas Malenovića iz blizine povisuje na 4 : 0 . U 62. minuti Zelina smanjuje  na 4 : 1 golom Ovčara iz debelog zaleđa. Igrači Međimurja, na kvalitetnom terenu s umjetnom travom , opet pojačavaju ritam dominiraju i stvaraju  prigode, a dva zadnja pogotka postižu glavom. Prvo u 78. minuti Marcijuš  centrira a najviši u skoku je Ptiček, a konačni rezultat 6:1 postavlja u 81. Hranilović koji je precizan glavom nakon ubačaja Malenovića.

Međimurje je igralo u sljedećem sastavu  u formaciji 4 – 2 – 3 – 1 : Nemec – Pajić , Ptiček , Pušić , Branilović – Fadić, Jakšić – Trojak, Tkalčić,  Mohenski – Munivrana (  još su igrali u drugom dijelu: Galoši, Brcković, Režić, Hranilović, Novoselec, Zanjko , Malenović , Marcijuš ) .

Sljedeću utakmicu na turniru Međimurje igra u utorak 12. veljače u 15 sati  protiv organizatora turnira Dubrave Tim Kabel koja ima također dvije pobjede  i njihov međusobni susret odlučit će o prvom mjestu u skupini .

(tekst i foto Miljenko Dovečer)