NK HAJDUK – VINDIJA IZ ŠTRUKOVCA ODRŽAO GODIŠNJU SKUPŠTINU

 ZAPISNIK SA  SKUPŠTINE NK HAJDUK-VINDIJA ŠTRUKOVEC

 

Otvaranje  godišnje skupštine od strane predsjednika kluba g.Jurović Stjepana,pozdrav svim prisutnima, a osobito gradonačelniku M.Središća g.Draženu Srpaku ,te tajniku NK“Rudar“ g. Liklinu.

Na početku je izabrano radno predsjedništvo:predsjednik Hrženjak Karlo te članovi Debelec Dragutin i Debelec Stjepan kao zapisničar.

Skupštini prisustvovalo 48 članova i simpatizera NK“HAJDUK-VINDIJA“

AD1.Predsjednik je u kratkim crtama podnio izvješće o radu kluba u 2014.g . s naglaskom na postignute rezultate koji su zadovoljavajući , ali i mogu biti i bolji.

  1. godina bila je u znaku obilježavanja 40 godišnjice postojanja kluba ,organizirana je proslava , obnovljene su svlačionice kluba,postavljena dodatna dva reflektora i dr.

ZAHVALA SVIM SPONZORIMA ,SIMPATIZERIMA I IZVRŠNOM ODBORU KOJI SU SVOJOM POMOĆI I PRILOZIMA SUDJELOVALI U PROSLAVI 40 GODIŠNJICE.

Izvješće je jednoglasno prihvaćeno.

AD2.Blagajnik kluba Marko Debelec podnio je financijsko izvješće iz kojeg se može izdvojiti da je klub poslovao sa gubitkom od cca 5.000,00 kn , koji se pokriva prikupljanjem dobrovoljnih priloga od mještana , a očekuje se i uplata preostalih 5.000,00 kn iz redovnih sredstava za 2014.g.od Grada M.Središće .

Predsjednik nadzornog odbora g.Hoblaj Josip izvjestio je da  pregledom poslovanja i vođenja dokumentacije nije bilo nikakvih nepravilnosti.

Izvješća su jednoglasno prihvačena.

AD3.Trener seniorske ekipe podnio je izvješće o radu za 2014 g , večinom sa naglaskom na postignute rezultate i trenutnim stanjem igračkog kadra.

Trener pionira Šardi Karlo podnio je izvješće o radu sa pionirima ,gdje je očit nedostatak igračkog kadra.Predloženo da se na nivou grada proba naći rješenje (centri škole nogometa ili drugo).

Izvješća jednoglasno usvojena.

AD4. Predsjednik  je ukratko iznio plan i program rada za 2015 g

  • Dovršenje dograđenog dijela objekta
  • Uređenje ograde
  • Uređenje pristupne ceste
  • Dovršenje drenaže oko igrališta i odvodnja vode u potok
  • Na sportskom planu probati osigurati ulazak u viši rang natjecanja

Nakon podnešenog plana i programa rada kluba od strane predsjednika  prisutne je pozdravio gradonačelnik M.Središća g.Dražen Srpak  koji je naglasio da je vidljiv rad u klubu ,te da će gradi nadalje probati što više pomoći u radu kluba tim više što je jedina udruga u Štrukovcu, najavio je da će u 2015. godini za redovnu djelatnost sportskih udruga klubu biti dodjeljeno 14.000,00 kn , a za kapitalne investicije 10.000,00 kn.

AD5.Dogovoren je termin održavanja tradicionalne „Hajdukove noći“ 14.02.2015. u MOTELU  ILONKA .

AD6. Pod razno dat je prijedlog o uvođenju godišnjih ulaznica.