NK „HAJDUK VINDIJA“ IZ ŠTRUKOVCA BOGATIJI ZA KOMPLET SPORTSKE OPREME

NK „Hajduk Vindija“ iz Štrukovca nakon uspješno završene sportske sezone ,može se pohvaliti i sa vrijednim i požrtvovnim radom svih onih oko kluba koji svoje vrijeme i svoje financije žrtvuju za dobrobit kluba. Evo tako je i najsvježiji  primjer i akcija oko nabavka nove kompletne sportske opreme za seniorsku ekipu kluba.

Tako su udruživanjem vlastitih sredstava članova uprave kluba, članova kluba, sponzora i igrača u hvale vrijednoj akciji kompletnu prvu seniorsku ekipu opremili boksevima sportske opreme u kojoj se nalaze: svečana trenirka, radna trenirka, kompletni dresovi (gaćice i majice te štucne) , jakna , kišna jakna te torba.

Tisak kompletne opreme platili su sponzori  ADESSNIG j.d.o.o., AP JUROVIĆ  STJEPAN I ŠTIKMA d.o.o. U današnje vrijeme kada svi sportski klubovi zaista teško proživljavaju, ovakvo jedinstvo i suradnja u jednom takvom relativno malom klubu sigurno je jedan od načina preživljavanja uz pomoć Grada. I zbog toga im treba uputiti velike čestitke.

Ovu prigodu u klubu koriste i kako bi se zahvalili svim onima koji su pomogli u nabavci sportske opreme , te svojim vjernim navijačima koji su ih bodrili tijekom cijele sezone , a upravi navijačima žele puno uspjeha u slijedećoj  u novoj sportskoj opremi. Zato iz kluba poručuju : Dakle ,dragi navijači i prijatelji kluba vidimo se na početku slijedeće sezone 2017/18.

(Z. Rihtarec)