NK “Hajduk” Štrukovec održao redovnu izbornu godišnju skupštinu

Dana 07.01.2022.godine u 17 sati u prostorijama Društvenog doma u Štrukovcu održana je redovna izborna godišnja skupština NK “HAJDUK” Štrukovec.
Skupštinu je, uz pozdravni govor, otvorio dosadašnji predsjednik Sabo Mario, koji je prije svega svima prisutnima zaželio uspješnu, sretnu i zdravu Novu godinu, kako u privatnom tako u poslovnom svijetu. Zahvalio je svim sponzorima, simpatizerima i navijačima koji finacijski ili svojim nesebičnim i volonterskim radom pomažu u normalnom funkcioniranju kluba.

Blagajnik Hrženjak Dominik iznio je financijsko izvješće za prethodnu godinu.
Pošto je istekao mandat dosadašnjem Izvršnom odboru, uslijedila je razrješnica Predsjedniku i Izvršnom odboru. Novim izborom Izvršnog odbora, stari/novi predsjednik je Sabo Mario, tajnik Hrženjak Lovro te blagajnik Hrženjak Dominik, koji su izabrani na mandat od 4 godine.
Čestitamo svim novim/starim članovima Izvršnog odbora te im želimo uspješan rad u predstojećem mandatu.

Skupštini je prisustvovao i gradonačelnik Grada Mursko Središće, gosp. Srpak Dražen. Pohvalio je dosadašnji rad i požrtvovnost svih članova, simpatizera i navijača koji pomažu u radu Udruge. Dogovorena je daljnja suradnja između kluba i Grada.

Na kraju je donesena odluka da se vlašništvo udruge prebaci na Grad Mursko Središće, radi lakšeg funkcioniranja i poboljšanja uvjeta nogometnog kluba.

Lovro Hrženjak