NK DINAMO ZAGREB – NK RUDAR MURSKO SREDIŠĆE 4-0 ! (piše Zlatko Rihtarec)

 U program proslave „Ljeta uz Muru“ uključila se i  nogometna škola NK “Rudar” sa svojim kategorijama U-8 i U-10. Novi  koordinator  rada Omladinske škole Kristijan Antolović-Kiki već na početku je pokazao da se ovog posla prihvatio vrlo ozbiljno i temeljito.

Tako je danas  prijepodne 10.08.2013. (subota) odigran prijateljski susret djece u kategoriji U-8. U vrlo lijepoj  utakmici pred pedesetak gledatelja domaćin je bio bolji od gostiju, ekipe Poleta iz Svetog Martina na Muri, te je zasluženo pobijedio sa 11:3.

Više od samog rezultata veseli nas odnos i ponašanje obiju ekipa što pokazuje na vrlo dobar rad trenera ne samo u nogometnom već i odgojnom aspektu. Pohvale domaćem treneru Robertu Glavini jer je njegova ekipa pokazala i dobar nogomet i primjerno ponašanje.

Kategorija mladih igrača U-10 sudjelovala je na vrlo jakom turniru u Miklavcu. Na turniru je sudjelovalo nekoliko vrlo renomiranih ekipa poput  Dinama iz Zagreba, Fotexa iz Varaždina te Međimurja iz Čakovca. Od ukupno osam ekipa koje su učestvovale na turniru naši mladi igrači zauzeli su odlično treće mjesto.

 

Evo i rezultata: 1.kolo : Rudar – Fotex Varaždin 0:2

                     2.kolo :Rudar – Međimurje II    2:0

                     3.kolo :Rudar – Mladost Prelog 3:0

 

U polufinalu  Rudar – Dinamo Zagreb 0:4

Za treće mjesto   Rudar – Foteks Varaždin 1:0

Za prvo mjesto   Međimurje Čakovec – Dinamo Zagreb 2:0

 

Čestitke jednoj i drugoj kategoriji mladih igrača uz želju da treningom i  svojim primjernim ponašanjem tako i nastave. (foto Kristijan Antolović i Zlatko Rihtarec)

NK DINAMO – NK RUDAR

NK RUDAR – NK POLET