NK DINAMO IZ ZAGREBA UGOSTIO NOGOMETNU ŠKOLU RUDARA

  Na poziv zagrebačkih modrih 16.08.2014 godine Nogometna škola “Rudar” bila je u cjelodnevnom posjetu NK ” Dinamo ” Zagreb. Sve je započelo komunikacijom voditelja škole Kristijana Antolovića i prof .Gabrijelića kada je i pao dogovor  o posjetu škole Dinamu.

 

 Određen je dan i sigurno je da su ga naši najmlađi nestrpljivo očekivali. Dogovoreni su susreti u tri dobno kategorije U- 8 , U – 10  te juniori pa se tako oko  100 djece i  roditelja uputilo  u Zagreb. Krenulo se sa dva autobusa igrača sa trenerima i roditelja u zasebnom, kako bi igrači imali čim više vremena za zajedničko međusobno druženje.

 

Sigurno da ovom prilikom rezultati nisu toliko bitni jer se došlo u goste prvoligašu koji po kvaliteti jako odskače no treba istaknuti da su mladi igrači Rudara pružili solidan otpor domaćinu.

 

Veliki interes najmlađih privukao je maksimirski kompleks igrališta i svih pratećih sadržaja oko njega . Oduševljeni su bili i time što su mogli pratiti i jedan dio treninga prve Dinamove ekipe te se slikati sa većinom Dinamovih prvotimaca i vele jako im se svidjela srdačnost i pristupačnost Dinamovih igrača.

 

. Istaknimo da je u Dinamu i naš sumještanin Filip Škvorc iz Peklenice koji je također vrlo rado pristupio slikanju sa svojim sumještanima. Roditelji su također iskoristili priliku družeći se i slikati sa igračima Dinama . A kakav bi bio posjet Maksimiru , a ne posjetiti susjedni ZOO i ne prošetati se Bundekom.

 

Pao je i dogovor o daljnjoj suradnji pa je tako  načelno već i dogovoreno učestvovanje Dinama na Zimskom turniru Rudara u mlađim kategorijama. Ugodan dan i puni impresija proveli su mladi Rudarovci u Maksimiru. Iz galerije slika i sami ćete moći vidjeti što se događalo na tom za mlade nogometaše prekrasnom druženju.

 

                                                         (Z. Rihtarec, foto Kristijan Antolović i roditelji)