NI NAVIJAČI NISU USPJELI PROBUDITI USNULU EKIPU RUDARA

Ni nakon odigranog 23. kola Rudar nije našao izlaz iz crne rupe u koju je upao. U Gojancu je doživio i peti uzastopni poraz. Teško je reći u čemu je problem no kada u greške upada i do sada najjača karika u lancu vratar Rajf , očito da nešto nije  u redu i da su problemi više psihološke prirode nego same igre.

01

Odlično je krenuo Rudar u utakmicu i odigrao najboljih dvadeset minuta u posljednje vrijeme. I to je donijelo rezultat pa je Rudar u 20.minuti igre  poveo sa 0:1 golom Vurušića. No kratko je trajala radost odličnih navijača Rudara, koji su došli u lijepom broju na utakmicu kako bi im i oni pomogli u izlasku iz krize. Okupili su se iza nove navijačke zastave kluba u koju je njena autorica Sanja Kodba uložila puno svog truda i vremena. Već u 21. minuti nakon nesporazuma vratara Rajfa i Levačića, J. Horvat poravnava rezultat na 1:1 , a Rudar prestaje  igrati nogomet. Kao da si onu igru do tada prerezao nožem.

02

U 40.minuti još jedan šok za Rudar. Nakon prekratko ispucane lopte od vratara Rajfa do nje dolaze domaći igrači, te je  Marko Tkalčec posprema u mrežu Rudara i dovodi domaćina u  vodstvo od 2:1.  Rudar želi poravnati rezultat, ali neke izrazite šanse za to nema. Dapače, domaćini s vrlo opasnim kontranapadima dolaze pred vratara Rajfa i sva je sreća po Rudar da je on taj drugi dio  odradio na već poznati njegov kvalitetan način, inače  bi  rezultat bio izrazito loš.

03

Ovo je peti uzastopni poraz Rudara , iduće kolo dolazi mu odlična ekipa Podravine, pa  se ide na noge lideru Poletu u Sv. Martin te sama budućnost izgleda dosta ružno i crno. Što će uraditi u Rudaru ne znamo, zna se da je trener Goričanec ponudio svoj mandat na raspolaganje, a kako će se situacija dalje odvijati vidjeti ćemo tijekom tjedna. Svakako situacija  nije ružičasta. Živi bili pa vidjeli.

04

 PLITVICA- RUDAR  2:1 (2:1)

MŽNL ČK-VŽ        Igralište Plitvice Gojanec     23.04.2017.god.  23.kolo

 

Suci:Marijan Dumančić ,Vjeran Tuksar i Dražen Sukanec delegat:Nedjeljko Kapeš

Gledatelja: 150

Strijelci: 0:1 20.Vurušić  1:1 21.J Horvat 2:1 40.Tkalčec

05

PLITVICA:Kos,Trojko,M.Horvat(86.P.Horvat),Zgrebec,Mar.Horvat,Tomašić,J.Horvat(89.Črnila),Ister,

D.Horvat,Erdelja,Tkalčec pričuve:Kišiček,Melnjak, M.,J.Melnjak,Črnila,Varga,Kocijan,P.Horvat, trener:Đuro Kolonić

06

RUDAR:Rajf,Levačić(65.D.Novak),Vuri,Vurušić,Knežević,D.Šoltić,Zadravec,Goričanec,N.Šoltić,

Radiković,M.Šoltić pričuve Tkalec,F.Novak,D.Novak Stojko/pv/, trener: Nikola Goričanec

(tekst i foto Z. Rihtarec)

07

08

09

10