NEVJEROJATAN GOL U D. KONCOVČAKU

U 25. kolu 2. međimurske lige-skupina B u D. Koncovčaku sastali su se istoimeni domaćin i Šenkovec. Bila je to utakmica bez većeg značaja što se tiče plasmana, jer D. Koncovčak je osigurao opstanak, a Šenkovec se nalazi u zlatnoj sredini. No ipak je znakovito da je pobjedom od 0:3, Šenkovec nanio već peti uzastopni poraz D. Koncovčaku, no i ekipe sa kojima su igrali bile su favoriti pa porazi nisu bili neočekivani.

IMG_1384

Ono što će biti zapamćeno u ovoj utakmici je jedan zaista nevjerojatan i neviđen zgoditak koji je postigao Šenkovec. Na dvadesetak metara od domaćeg gola, iskosa između šesnaesterca i kornera igrač D. Koncovčaka Marko Flac pokušao je izbiti jednu loptu kako bi riješio opasnu situaciju pred svojim golom. Napucana lopta pogodila je jednog igrača Šenkovca koji je stajao udaljen nekih 2-3 metra i koji je da bi se zaštitio okrenuo leđa Flacu. Od jakog udarca lopta se od njegovih leđa odbila u luku i u paraboli završila u gornjem kutu domaćeg vratara Primoža Kobla. Ovo je zaista trebalo vidjeti jer je navedenu situaciju dosta teško opisati riječima, no ostaje činjenica da se ovakvi zgodici postižu možda jednom u više godina.

IMG_1414

Kobl koji je inače igrač i trener D. Koncovčaka u zadnje dvije utakmice nastupa kao golman, ali za ovaj pogodak nije kriv jer nešto ovakvo nitko nije mogao očekivati.

Utakmica je bila prava prvenstvena, borbena i žustra, suđenje korektno iako se domaćin požalio da je sudac mogao kod rezultata 0:1, za njih suditi jedanaesterac koji je izvukao izvan kaznenog prostora i dosudio samo slobodni udarac. Bez obzira na to pobjeda Šenkovca je zaslužena, bili su bolja ekipa, a D. Koncovčak će bodove morati potražiti u sljedećim susretima od kojih je prvi sljedećeg vikenda u Vučetincu.

(rt, foto Tin Tomanić)

IMG_1361

IMG_1377

IMG_1421

IMG_1372

IMG_1434

IMG_1459

IMG_1412

IMG_1429

IMG_1461

IMG_1466