NEVIĐENOM BAKLJADOM I PETARDOM VUČETINCU SOKOLI PROSLAVILI NASLOV PRVAKA

Sokol je u subotu 28.11.2016. odigrao odličnu zadnju utakmicu i pobjedom od 0:5 nad Vučetincom zasluženo uzeo naslov JESENSKOG PRVAKA 2.MNL-B.

Nestrpljivo je ekipa iz Vratišinca čekala ovu utakmicu,pričalo se o njoj cijeli tjedan, a krenuvši u Vučetinec, Sokoli i navijači imali su samo jednu želju,uzeti sva tri boda.Tako su i krenuli u utakmicu, napeto i u velikoj želji za pogodcima.

01

Na početku utakmice imao je domaćin Vučetinec jednu vratnicu i par prilika da iznenade Sokole no golman Sokola Žagar Davor ostao je koncentriran i bez problema uspio je sačuvati mrežu u prvim minutama susreta. Sokolima je trebalo 28 minuta da navijačima koji su ih došli podržati prirede pravu feštu, a zaslužan je bio Šafarić Tomislav. Nakon 10 minuta Vincek Aleksandar se također upisao u strijelce i na odmor se otišlo rezultatom 0:2.Iz zapisnika je vrijedno spomenuti situaciju u 43. minuti kada glavni sudac Kolarić Robert ne pokazuje na bijelu točku nakon rušenja Mikolaj Luke u šesneastercu Vučetinca.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U nastavku utakmice Sokol je imao premoć i kontrolu nad utakmicom, doduše u samim počecima drugog poluvremena Vučetinec je igrao  nešto kvalitetnije, ali kako je utakmica prilazila kraju domaćini su bili umorniji, a Sokoli su to iskoristili te zabijali u 60. minuti Šafarić Tomislav, 70. minuti Vincek Mateo i za kraj u 80. minuti Vincek Aleksandar za konačnih velikih 0:5 SOKOLA.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Strijelci ovih pogodaka imali su lijepe završnice, a u dvjema situacijama asistirao im je Mišel Bistrović. Cijela ekipa Sokola dala je maksimum sebe, sve pozicije i napuci trenera Škvorc Dražena bili su prema planu izvršeni od strane igrača i velike čestitke igračima i treneru. Zahvalu ekipi Sokola na pobjedama i na prvom mjestu navijači su pokazali priredivši veliku bakljadu na kraju utakmice,svaka čast navijačima koji  nisu gubili nadu za ovaj klub koji je imao i  uspone i padove, ali nikad nisu odustajali. Pred Sokolima sad slijede pripreme, a kasnije nastavak prvenstva, a cilj ekipi iz Vratišinca je nastaviti ovakvim ritmom, osvojiti što  više bodova u 2.MNL-B , zadržati prvo mjesto, možda napraviti i nešto više u KUP UTAKMICI gdje su Sokoli među osam najboljih ekipa Međimurja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gledatelja oko 100

Jedan žuti karton za domaćina Škvorc Dino 82. min. nesmotren start

Izmjene:

NK”VUČETINEC”

  1. 65. minuta Frišćić Marko umjesto Klobučarić Karlo

NK”SOKOL”

  1. 63. minuta Vincek Mateo umjesto Zadravec Leonarda
  2. 67. minuta vratar Žagar Davor umjesto Posavec Marko
  3. 71. minuta Leich Andrej umjesto Mikolaj Luka
  4. 75. minuta Horvat Filip umjesto Šafarić Tomislava
  5. 77. minuta Horvat Nino umjesto Bistrović Mišela

(Antonio Horvat, foto Valentina Božić)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
A