Nema samo Tree Hill čarobno igralište uz rijeku – u Murskom Središću održani turniri u košarci i nogometu na izletištu Fusek

Nema samo Tree Hill čarobno oigralište uz rijeku – u Murskom Središću održani turniri u košarci i nogometu na izletištu Fusek

Izletište Fusek uređeno je i otvoreno godine 2021. i predstavlja idiličan raj uz rijeku Muru, sa skelom koja besplatno prevozi putnike na drugu stranu, nogometnim, košarkaškim i odbojkaškim igralištem, igralima za najmlađe, te Skela barom. Vikendima plijeni pažnju brojnih Središćanaca, Međimuraca, ali i ljudi iz okolnih županija i zemalja. Ove su subote na toj lokaciji održani i košarkaški turniri 3na3, natjecanja u tricama i slobodnim bacanjima, kao i turnir u nogometu. Čarobni ambijent uz rijeku Muru prikupio je brojne sportašte, a najboljima su pripale vrijedne nagrade u vidu ljetovanja i ulaznica za toplice.

U košarci su se natjecale ekipe 2008. godište, a pobjedu su odnijeli Neandertalski šuteri, drugo mjesto osvojili su Profići dok je treće mjesto pripalo ekipi NBA. U istom godištu u natjecanju gađanja trica pobjedu je odnio Andro Repalust. Druga skupina bila je godište 2011., gdje je pobjedu odnijela ekipa Los Bedakos, drugo mjesto ekipa Gremlini, dok je treće mjesto osvojila ekipa Crnci. U kategoriji 2011. godište pobjednik u tricama bio je Jakov Nestić. Svi pobjednici nagrađeni su jednodnevnim kupanjem u Termama Sveti Martin.

U nogometu pobjedu na turniru odnijeli su članovi ekipe Paladin i osvojili dva noćenja na Jadranu. Drugoplasirana je ekipa Magije A, dok su trećeplasirani bili članovi ekipe Me gusta. Vjerujemo da je ovo početak tradicije koja će imati kontinuitet u godinama koje dolaze, jer lokacije kao ova na izletištu Fusek tema su i kultnih sportskih serija i filmova.

GMS