NASTAVLJA SE KRIZA REZULTATA BEZVOLJNOG RUDARA

U derbiju 6.kola MŽNL ČK VŽ Rudar je na domaćem terenu poražen od vrlo dobre i borbene ekipe Sloge sa 0:1. Iako je Rudar kao ekipa imao više prigoda i bio dominantan veći dio utakmice gosti zahvaljujući jednom, ali vrijednom zgoditku iz Središća odnose puni plijen.

01

Jedini zgoditak postignut je u 54.minuti utakmice nakon lijepe akcije gostiju i efektnim završetkom gostujućeg igrača Ivana Fučka , koji loptu špicom kopačke  šalje u sam kut  nemoćnog vratar Rajfa. Imao je Rudar  četiri veoma lijepe prigode za pozitivan rezultat no ni jednu nije realizirao pa gosti zasluženo osvajaju  tri boda.

Nikola Goričanec imati će očito puno posla kako bi ekipu uspio vratiti u pobjednički niz jer činjenica je da se kod pojedinih igrača osjeća nedostatak igračke forme , dok kod jednog dijela očito je u pitanju voljni moment. Da li namjerni ili ne, to je na treneru da proba riješiti, ali čini nam se da bi se u taj dio trebala uključiti uprava kluba. Svakako bi im u tome mogao biti primjer sigurno u ovoj utakmici najbolji igrač Rudara Danijel Levačić.

03

Cijeli tjedan je pred svima da prije još jednog derbija u ligi sa ekipom Nedelišća pokušaju riješiti taj problem, jer jasno je da nešto ne štima. Radi se dobro , trenira se no očekivanih rezultata nema iako bi neki neki htjeli prikazati da je sve u redu. Sigurno da još ne zvoni alarm za uzbunu , ali da se nešto poduzeti mora dok je još vrijeme, mora se. Najveći teret u tome svakako moraju podnijeti sami igrači . Jer kako treba znati biti velik u dobrim i pobjedničkim situacijama, tako treba i u ovim nešto malo manje lijepim.

04

  RUDAR – SLOGA   0:1 (0:0)

MŽNL ČK-VŽ                   24.09.2016. god.                M.Središće ,  Igralište Šuderka

 

Suci : Dario Velđi , Bruno Brljak ,Rudolf Čižmešija         Delegat: Verica Medved

Strijelci: 0:1 54.min Fučko

Gledatelja: 200

05

RUDAR: Rajf ,Den. Levačić ,Šardi  ,Mikulić ( 46.H.Knežević),Vuri , Vurušić ,Dan Levač,D.Šoltić , Novak ,N.Šoltić ,Horvat  pričuve: Končić ,V.Knežević ,H.Knežević , Podgorelec ,Balaž  trener : Nikola Goričanec

 SLOGA(Č):Mihalković,Jakup(88.Katančić) ,Obadić ,Kosalec ,Fučko ,Murković ,Koprivec (72.Glad),Zoka ,Caban,Kolar pričuve : Vurušić ,Glad , Katančić, Gyofi trener:Tihomir Blažeka

(tekst i foto Z. Rihtarec)

06