Nakon troboja u Varaždinu trenerima Rudara i Sokola ostale velike nepoznanice

Nakon današnjeg odigranog troboja u Varaždinu na umjetnoj travi, koji je ujedno morao poslužiti i kao generalna proba pred prvenstvo trenerima Rudara i Sokola  Damiru Vugrincu i Draženu Škvorcu, možemo samo reći  da je puno stvari ostalo za izbrusiti za ovaj posljednji tjedan prije nastavka natjecanja.

Činjenica je da su  vremenske nepogode koje su trajale u zadnjih mjesec dana uzele svoj danak, pa se danas moglo vidjeti kako puno nedostaje ono najvažnije , a to je rad s loptom u tom periodu. Tjelesna snaga je još koliko-toliko u redu,ali nedostatak odigranih pripremnih utakmica svakako se jako primjećuje. I jedan i drugi trener svjesni su tih činjenica te im  je jedina utjeha to što i drugi nisu  imali puno povoljnije uvjete za rad.

U današnjem troboju prvu utakmicu odigrali su NK „Varaždin“(juniori) i NK „Sokol“, a utakmica je završila bez zgoditaka.

U drugoj utakmici sastali su se igrači Varaždina i Rudara i tu je rezultat bio neodlučan 1:1,  a zgoditak za Rudar postigao je  Vurušić.

U trećoj utakmici sastali su se susjedi NK „Sokol“ i NK „Rudar“ gdje je utakmica završila pobjedom Rudara  1:2 , a strijelac za Sokol bio je  Šafarić, dok su golove za Rudar postigli  Risonjić i Marko Šoltić.

Ono što je potrebno istaknuti  je to da  su obje ekipe propustile po još nekoliko lijepih prigoda, no sve je to već kako smo rekli posljedica premalo pripremnih utakmica i rada s loptom. Na trenerima  je sada ostalo da učine sve što je u njihovoj moći, sada kada već postoje kakvi takvi uvjeti  za rad , kako bi ekipe što spremnije dočekale prvo proljetno prvenstveno kolo. Da se prisjetimo Rudar u 16.kolu nastavka natjecanja MŽNL  ČK-VŽ na svom terenu na Šuderki  17.03.2018. godine u 15,30 sati dočekuje ekipu Pušćina.

Sokol pak u sklopu 18. kola 1. međimurske nogometne lige na svom igralištu 18. 03 2018. godine u 15,30 sati dočekuje ekipu Centrometala.

(tekst i foto ZR)