Nakon pobjede protiv Marsonije, trećeligaš Međimurje traži novu pobjedu u Bijelom Brdu

Nakon pobjede protiv Marsonije, trećeligaš Međimurje traži novu pobjedu u Bijelom Brdu

Međimurje je  pobjedom u Slavonskom Brodu prestiglo direktnog konkurenta Marsoniju i još više se približili vrhu ljestvice, pogotovo nakon kiksa vodećeg Osijeka II koji je u srijedu u zaostaloj utakmici u Varaždinu remizirao s Varteksom.

Slijedeće iskušenje igrači Matije Kristića imaju već u narednom kolu kada ponovo gostuju ,ovaj puta u Bijelom Brdu protiv BSK-a. Ako neokrznuti prođu i tu utakmicu još više će se približiti mjestu koje vodi u Drugu ligu

– Iako smo drugo poluvrijeme igrali nešto slabije u odnosu na prvo naravno da sam zadovoljan s pobjedom i velika tri boda koja nas još više približavaju našem cilju. Protiv Marsonije bili smo hrabri i učinkoviti i tako osokoljeni odlazimo na još jedno teško gostovanje. Iako igramo bez kartoniranog Ptičeka, ozlijeđenih Brckovića, Hlišća i Patafte i protiv BSK – a idemo na pobjedu. Sreća da se oporavio Munivrana koji nam puno znači, pogotovo u napadu – kazao je trener Međimurja Matija Kristić.

Utakmica u Bijelom Brdu igra se u nedjelju 15. travnja u 16, 30 sati.

Slijedeći tjedan u srijedu čeka ih novo iskušenje, ovaj puta u polufinalu kupa Nogometnog saveza Međimurja gdje im je protivnik jedna od ponajboljih ekipa 4. HNL, Mladost Komet. Igraju se dvije utakmice, a prva je na rasporedu 18. travnja u Prelogu s početkom u 17 sati . Uzvrat se igra u Čakovcu 9. svibnja.

(tekst i foto M. Dovečer)