Nakon Boysa otišao i Orehek – razišli se trener Želimir Orehovec i Međimurec Dunjkovec-Pretetinec

Međimurec iz Dunjkovca Pretetinca ostao je bez trenera Orehovca nakon odigranog posljednjeg kola jesenske sezone. Želimir Orehovec i predsjednik Mišel Ganzer u ime kluba, razišli su se sporazumno, đentlmenski.

Uoči prvenstva  Međimurec je dosta promijenio sastav i s velikim ambicijama ušao u prvenstvo, najavljivali su plasman najmanje do četvrtog mjesta, a završili na sedmom. Istina da su u početku bez nekolicine igrača loše startali. ali su do pred dva kola prije kraja bili odlični sa nizom od sedam utakmica bez poraza. Zadnjim dvjema porazima malo su se udaljili od vrha. Pogotovo je prijelomna bila utakmica u Jalžabetu kada su se propisno ispromašivali i na kraju izgubili.

Pitali smo trenera Orehovca za takvu odluku :

– Ova zadnja dva poraza nisu mi dobro sjela pogotovo utakmica u Jalžabetu kada smo vodili, imali pet, šest prigoda i na kraju izgubili. Stao nam je niz neporaženosti, a onda još i domaći poraz od Mladosti Kometa. Ipak sve ove godine provedene u klubu bile su za mene lijepe, bilo je i loših trenutaka, ali više je bilo vedrijih, lijepih stvari. U nogometu kada se pobjeđuje ne smije biti previše euforije kao ni tragedije kada se gubi. Pogotovo treba biti strpljiv i rezultati će doći. Svom već sada bivšem klubu želim puno dobrih i utakmica i bodova u nastavku prvenstva – rekao je Želimir Orehovec.

(Miljenko Dovečer, foto Tin Tomanić)