NADI HOBLAJ IZ MURSKOG SREDIŠĆA MEDALJA ZA ŽIVOTNO DJELO

U srijedu 17.12.2014. godine održana je Izborna Skupština Međimruskog saveza sportske rekreacije “Sport za sve”.  Nakon prvog dijela Skupštine na kojoj je izabrano novo rukovodstvo MSSR , održana je podjela  zahvalnica , priznanja i medalja za unapređenje  i razvoj sportske rekreacije na području Međimurja. Predsjednica Udruge „Sport za sve“ Mursko Središće Nada Palaš primila je zahvalnice za  odličnu organizaciju  i  domaćinstvo turnira  u odbojci i turnira u boćanju  .

nada 2

Naša članica i dopredsjednica  Udruge   Nada Hoblaj  primila je Medalju za razvoj i unapređenje sportske rekreacije za životno djelo  na prijedlog Upravnog odbora naše Udruge, a prihvaćenog od strane Upravnog odobra Međimurskog saveza sportske rekreacije . To je jedno od najvećih  Medalja koje je  Savez dodijelio na temelju pristiglih prijedloga od ostalih Udruga sportske rekreacije iz Međimurja.

nada 3

 NADA HOBLAJ – 20 godina aktivno djeluje na području sprtske rekreacije ( kao volanter) , te je u tom razdoblju ispoljila skrb za sportsku rekreaciju. Svojim predanim radom doprinjela je promidžbi sportske rekreacije u Udruzi, kao i na lokalnoj i reginalnoj zajednci.

Dobitnik je Medalje- godišnje nagrade za  razvoj sportskre rekreacije od strane Međimurskog i Hrvatskog saveza sportske rekreacije . Afirmirana je i uvažena  dopredsjednica Udruge , članica Upravnog odbora USR “Sport za sve” Mursko Središće , Upravnog odbora Međimurskog saveza  i članica je Skupštine Hrvatskog saveza sportske rekreacije.

Jedna je od prvih polaznica seminara za voditelje sportske rekreacije naše Udruge. Svojim djelovanjem utjecala je na stvaranje materijalnih, kadrovskih i drugih uvjeta za nesmetano provođenje sportske rekreacije u našoj sredini i šire. Članica je naše Udruge od službenog osnutka ali  i još mnogo godina prije od kad aktivno sudjeluje u svim vidovima sportskih aktivnosti u našem mjestu.

nada 4

nada 5

Kao član inicijalnog odobra zaslužna je za osnivanje  naše Udruge.  Dugogodišnji je aktivan i zapažen sudionik Ožujskih susreta žena.  Sudjeluje u  svim aktivnostima koje organizira naša Udruga , kao i Festivalima i turnirima na na nivou Međimurskog i Hrvatskog saveza sportske rekreacije.  Ima organizacijske sposobnosti , te dugogodišnje iskustvo u vođenju i realizaciji Programa rada Udruge.

Vrlo je odgovorna i sposobna  u iznalaženju i rješavanju svih problema i time doprirnosi, uspješnom i zapaženom radu USR “Sport za sve” Mursko Središće. Svojom aktivnošću, upornošću i savjesnoti služi kao primjer ostalim članicama Udruge.

(Anica Varga)

nada 6