Nada Hoblaj ponovo izabrana za predsjednicu USR „Sport za sve“ Mursko Središće

Prošlog tjedna održana je Izborna,  a ujedno i redovna Izvještajna sjednica Skupštine  USR „Sport za sve“ Mursko Središće . Zbog epidemioloških mjera Skupština je održana elektronskim putem . Na dnevnom redu bila su iznijeta izvješća o radu Udruge u protekle 4 godine kao i osvrt na 2020. godinu koje je podnijela predsjednica Udruge Nada Hoblaj r. Rajf. Osvrnula se na aktivnosti i rezultate koje smo ostvarile tokom posljednje  četiri godine. Zahvalila svim članovima i voditeljima na uloženom trudu i uključivanje u aktivnosti koje provodimo,  jer bez  njih ne bi mogli biti to što jesmo. Zahvalila se  pojedincima koji daju svoj doprinos da bi Udruga što boje funkcionirala. Zahvalu je uputila i Gradu Mursko Središće koji nam je kroz svih proteklih godina izlazio u susret kad  nam je trebalo.

Iznijeto je Financijsko izvješće  za razdoblje 01.01.-31.12.2020. godine , te izvješće Nadzornog odbora.

Od ukupno 119  aktivnih članova  u 2020. godini,  74 člana  prihvatilo  je sve točke dnevnog reda.

Izabrano je  novo rukovodstvo Udruge.

Za predsjednicu Udruge izabrana je: Nada Hoblaj r. Rajf, dopredsjednicu: Nada Palaš, a za tajnicu: Anica   Varga .

Izabran je Upravni odbor u sastavu: Nada Hoblaj r. Rajf, Darinka Krklec, Marina Rajf, Franjo Tuksar, Marija Rihtarec , Biserka Kozar i Anica Varga .

Nadzorni odbor izabran je   u sastavu: Nada Hoblaj r. Turk – predsjednica odbora , Nada Trstenjak i Violeta Čančar – članovi odbora.

Prihvaćen je Program rada Udruge  te visina članarine za 2021. godinu.

Nadamo se da će 2021. godina biti puno bolja te da ćemo moći realizirati sve zacrtane aktivnosti i programe koje nažalost u 2020. godini nismo mogli.

Tajnica Udruge:

Anica Varga